A Guardians of the Galaxy folytatása lesz a leglátványosabb film eveeer

A fentit mondja Chris Pratt, aztán rájövünk, hogy ez milyen rossz kijelentés pont a Guardians kapcsán.

guardians-of-the-galaxy-star-lord-helmet-feature

It’s a fabulous script. I think it’s going to be — I’m not using hyperbole, here – I think it’s going to be the biggest spectacle movie of all time.

Valaki szólt nekik, hogy pont a látvány volt a legkevésbé fontos a filmjükben? Hogy a humor és a csapat összerázódása vitte a filmet, nem pedig a nulla gonosz elleni látványos akció? Arról már ne is beszéljünk, hogy a “semmire sem hasonlít” kijelentés ismét csak furcsa, mivel űr-kalandfilmet már láttunk. Tény, hogy nem sokat, de azért nem spanyolviasz, még ha baromira szórakoztató is.

To be part of Guardians of the Galaxy, is to be part of a franchise that really is so totally different. It’s new and exciting and unlike anything people had seen before. There are a lot of superheroes out there, but I think we do something a little different. The genesis of these characters was in the Marvel Universe but we do something a little different, more cosmic, with Guardians of the Galaxy.

Totally és little different két mondat alatt, hm hm.

37 hozzászólás a “A Guardians of the Galaxy folytatása lesz a leglátványosabb film eveeer” bejegyzéshez

 1. Kamuzik ez a Chris.
  Olyan hogy leglatvanyosabb soha tobbet nem lesz, mert szamitogeppel minden ujra megvalosithato es uberelheto.

 2. Furcsa a viszonyom az első résszel. Moziban tetszett, jókat nevettem, még a válogatáskazit is kikölcsönöztem, metrózáshoz tökéletes volt. Viszont az Istennek sem voltunk képesek másodjára is végignézni a filmet, pedig nekiugrottunk minimum 2x.

 3. Egyszeri megnézésre alkalmas lesz ez is, mint az első része. Ez a Marvelek között bőven a gyengébbek közé tartozik. Olyan Hangya-Hulk-Vasember3 tengelyen.

 4. Maradjunk annyiban, h a kis dudva ari volt a végén. Ja és, h a sw7 utan ez egy jo szkifi lesz.

 5. Nekem a Hangya is jobban tetszett ennél. Remélem a 2. rész jobb sztorit kap, és egy rendesen kidolgozott fő gonoszt. A marvel szintjén a jó látvány már olyan szintű alap kellék, hogy pont ezt kár is volt kiemelni. Bulvár bulsit nem több.

 6. sandor8206 : nem fog odab*szni, mert emberi alakja lesz.

  catchke defender : se a GotG, se az SW nem sci-fi, csak űrben játszódik, de műfajilag közelebb áll a fantasyhoz. a technológia csak eszköz hogy elmeséljen egy történetet, de semmi tudomány nincs kifejtve benne és nem tudományra épül. túl lazán kezeli magát ahhoz, hogy sci-fi legyen.

 7. Nálam össze se lehet hasonlítani a Guardianst az új SW Ep7-tel. Sajnos. Az utóbbinak nagyobb a hírneve, de a Guardianst köröket vert rá minden tekintetben (színészek, látvány, jelmezek, smink, zene, érzelmek). Egyedül a film közepe ült le egy picit és néha voltak kicsit suta és túl laza párbeszédek (ld. “dick message”), de én hihetetlenül jól szórakoztam rajta. Kaptunk egy igazán látványos, élettel teli és lüktető scifi világot az MCU-n belül, szóval kérek még belőle, mert a nép vevő volt erre az űr-Indiana Jones-FarScape hangulatra is. Remélem azért majd szóba kerülnek az Asgardok és a sötét elfek is, mert ezt a kis összekötést még hiányoltam a Thor világával.

 8. Lehetne, hogy egyszer ne leglátványosabbak akarjunk lenni, hanem inkább egy tisztességes forgatókönyvet próbáljunk megszülni, csak egyszer. Mit szólsz Chris?

 9. Emelett majd megkapja az aktualis best mcu film ever es a best comic book movie ever titulust is. Ketszer ultem enis neki annyire leult a kozepe. Erzelmet nem tudom hol talaltatok benne. A szereplokrol inkabb ne is beszeljunk. Downeytol meg atjon ez az arcoskodas mert a valo eletben is ilyen de ez a ripacs felkokszolt Pratt irritalo.

 10. Platschu : szerintem annyi utalás elég volt, hogy láttunk egy sötét elfet a Collector gyűjteményében. de thor világ amúgy is csak néhány rendszerre terjed ki, az Őrzők pedig teljesen máshol mozognak a galaxison belül

 11. Cardas: olvastam mar. De nem ezen van a hangsúly. Én így hivom az ilyet. Én már így halok meg.

 12. Human miért fanboy-kodsz?nem kell megsértödni azért mert nem mindenki ùgy várja mint egy infinity wart vagy egy Justice L-t!

 13. Human: azért ami igazán érdekel, azt nem felejtem el. Hiába egy év az Alien C, és nem pörög a kampány, kurvára várom

 14. Rühellem az összes képregény filmet, pedig a nagyját láttam, mert a jó kritikák mindig bevisznek a málnásba. Na a GotG üdítő kivétel volt. Szórakoztató, vicces, érdekes. A hangya meg az acél, vas, stb. forgatókönyveinek ötletessége szerintem a lába nyomát se taposhatja ennek a kis űrkalandnak. Várom a folytatást!

 15. Kal-El, a JL-re gondolsz? Mert a BvS után nem sok embert érdekel már Snyder agymenése. Persze, majd jön pár ütős trailer, és felpörög a hype, de nem tudom mekkor DC fanatikusnak kell lenni, h ne érezd az előítéleteket a közvéleményben.

 16. Én személy szerint várom a filmet, de akkor offoljunk: az új Majmok bolygóját várom a legjobban, pedig arról elég régóta nincs hír, csak egy címet kaptunk, oszt annyi.

 17. off:
  Northop:
  Én atomra várom a JL-t előtte meg a WW-t kövezz meg nyugodtan..de baromi sok emberről tudok, aki szintén így érez…nyilván kevert még a cucc, meg nagy a nyomás a WW filmen (mintha a női főszereplős egymaga nem lenne elég)…de már a SDCC first looknak is nagyon jók a reakciói..nyilván, ha javarészt a negatívabb körökben mozogsz, csak azokat is fogod megtalálni

  On:
  Első GoG moziban elment, másodjára ugyanúgy nem voltam képes végignézni az unalomtól, ahogy a társait, a béna gonoszt megbocsájtottam, mert csapatépítés volt…másodjára jobbat várok, de nem tudom, hogy moziban nézem-e, ahhoz valami elképesztően feltüzelő előzetes kéne.

 18. Hm… vicces olvasni ezt a sok negatív véleményt. Szerintem az az első Ironmanen és az első Avangersen kívül az összeset agyba főbe veri a Guardians. Oks, még a Tél katonája az elmegy vele egy szinten kategóriába tartozik, de a többi sehol nincs. Civil War? Elég sokat ásítottam közben, fura látni, hogy széjjel van szedve az új X-men (tényleg elég kaki lett sok helyen) a Civil Wart meg ajnározzák, pedig sokkal szórakoztatóbb volt az Apokalipszis. A BvS-t is szidja “mindenki”, nem volt egy erős film valóban, de annyira szar se, mint amennyire a földbe döngölik.

  Picit azt látom, hogy egyrészt az emberek nehezen kezelik helyükön ezeket a filmeket, mindig valami máshoz mérnek és az alapján csalódnak, aztán leszólják, amit láttak, és semmi sem elég jó nekik. Beülnek ezekre a sok száz milliós műanyag szarkupacokra, hogy a képregények vagy a hype hatására az tök mindegy, és minimum valami csodát várnak tőlük, de legalábbis, hogy mindenkinek a saját pici fejében megjelenő fantazmagóriákat testesítse meg. Pedig nem fogja.
  Persze mindig vannak kivételek, amiket valahogy pont jól kapnak el az alkotók, nem lesz jobb a végeredmény, de annyival másabb, hogy az ember inkább elnéző vele és azt mondja, hogy valami nagyon jót látott (Deadpool – mint a faék olyan egyszerű, de baromi szórakoztató és másabb mint az eddigiek).

 19. Mekare: ok, te várod, és ezt még leírhatja még öt ember, de sztem te is hallod a kétkedő hangokat.

  Tyberius: ez olyan rossz duma, h nem kezeljük helyén ezeket a filmeket…mintha vmi fogyatékosról beszélnél, h ettől amúgy sem kell sokat várni. Miért ne lehetne ugyanolyan elvárásokkal beülnj egy képregényfilm elé, mint bármi más elé? Számtalan példa bizonyítja, h lehet ezt is faszán csinálni, persze főleg a fősodron kívül. A képregényfilm az nem vmi engedély, h ide nem kell normális karakterek, meg felépített sztori.

 20. Mekare: “nyilván, ha javarészt a negatívabb körökben mozogsz, csak azokat is fogod megtalálni” de ez fordítva is igaz, az ismerőseidnek biztos hasonlít a tiedre az ízlése és ‘nyilván, ha javarészt a filmet várók körében mozogsz, csak azokat is fogod megtalálni’

 21. Tyberius06: szerintem is az egyik legszórakoztatóbb, de a levezetésednek semmi köze a valósághoz.

 22. human és Northop: Írtam is, hogy nyilván kevert még a cucc…meg a nyomás a WW-n emiatt is. Sok sok reakciót is megnéztem…ahol a kétkedők is azért a videóban valahol odabökik, hogy basszus attól még egyre jobban várja. Negatív és pozitív köröket meg nem az ismerőseim köreire értettem, hanem szerte a neten akárhol…és ez vegyes, ahogy írtam, de nem egyenlő azzal, hogy a JLt nem várja senki se. Nyilván csak a filmbuzi komment szekciójából, hihetném, hogy hatalmas a baj :D

 23. Ezt moziban fogom nézni abban biztos vagyok, és ezt kevés filmről tudom elmondani. A Marvel tényleg ad a látványra, nem mint egyes agyonfilterezett, 2 lumen fényerejű “alkotásai”, marha jók a zenék, viccesek a karakterek, a sztori is minimum elmegy, szóval én kifejezetten várom.

 24. Az biztos ,hogy nem a látvány volt a lényeg de az első egy roppant szórakoztató és jól sikerült űrkaland volt és ennél nem is kell több. Szóval én biztos hogy megnézem a második részt is remélem hasonló élmény lesz.

 25. Teljesen felesleges volt ebbe a vitába behozni a JL-t, de látom ez egy hálás téma, mert lehet rá nyáladzani. :D

  Én várom, ha már itt tartunk. ;)

  Visszatérve a poszthoz, egyébként elképzelhető, hogy jobb lesz, mint az első rész. A csapatot már nem kell összehozni, belecsaphatnak a lecsóba, és a gonoszra is több idő juthat. Hasonló humorral, jó válogatáskazival működhet a film, nagyon is. Nekem Prattel sincs bajom, annak idején Városfejlesztési Osztály rajongó is voltam XD

  De ha már offal kezdtem, offal is zárom:
  Nagy kétségeim voltak, és képtelen voltam elképzelni egy “varázslót” a (természetesen fake) tudománnyal kicentizett marvel univerzumba, de az előzetes óta a Dr. Strange top várós marvel mozi lett nálam. Jobban érdekel, mint amennyire a Civil War érdekelt. Ha nem b*sszák el, akkor eszement jó mozi lesz, erre fogadni is mernék. Talán a legjobb marvel ever :D

 26. Nem értem ezt a sok lehúzást :D Már az első rész is szórakoztató volt, és jól teljesített bevételben, kritikákban, közönségvéleményben.
  Erre itt a sok okos meg megmonnya a tutit… nevétséges

  Én meg azt mondom hogy ez is lesz olyan jó mint az első rész.
  Nem vagyok marvel fan…. jó film fan vagyok :D
  Jó film alatt olyasmit értek, ami szórakoztat (csak hogy el ne indítsak egy vitát a mi számít jó filmnek és mi nem témáról).

  Szerintem egy képregény filmnek a lényege hogy szórakoztasson… (többek között)

 27. Én is várom a JL-t, annak ellenére, hogy a BvS és a MoS nem volt valami jó.
  És várom az Infinity Wart is… jőt, a GoTG2-t is. NAHÁT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.