15 hozzászólás a “Árnyalatokkal keltik fel az érdeklődéseteket?” bejegyzéshez

 1. Az egyedülálló frigid mamik megint élvezhetnek a mozikban, miközben dugig tömik ennek a siralomnak a készítőinek, Svájcban állomásoztatott bankszámláit. Bruh bruh……

 2. Ha már szoktuk szidni a photoshop-ot a csaj ezen a képen echte úgy néz ki (számomra), mint Gillian Anderson… na vele még lehet meg is néznék még egy ilyen f*startály filmet is :)

 3. “Az egyedülálló frigid mamik megint élvezhetnek a mozikban, miközben dugig tömik ennek a siralomnak a készítőinek, Svájcban állomásoztatott bankszámláit. ”
  Annyira azért nem volt siker, sőt.

 4. Nőismerőseim többsége is szégyellte, hogy látta ezt a vackot és nem az intim jelenetek miatt. Inkább a film gyatrasága zavarta őket is.

  Úgyis lesz olyan szerencsétlen, akit a barátnője jövő évi valentinkor is elrángat erre a mélyen szántó folytatásra. Remélem a 3. részt nem szedik ketté (ma már úgyis ez a divat). És a zárórész második fele netalán el se készülne, akkora zakó lesz végül az egész. És jön a tévésorozat ebből az indokból. Inkább bele se merek gondolni ebbe. :(

 5. Az análtágitó benne volt az első részben? Egy oldalt olvastam el egy könyvesboltban és épp arról ment a témázgatás XD
  Akkor jöttem rá hogy öreg vagyok a mostani szerelmes regényekhez…

 6. Kövezzenek meg, de egynek elment ez a film. Dakota Johnson pl. kimondottan korrekt alakítást tett le az asztalra. Fizetni nem fizetnék érte, de egyszer nézhető volt.

 7. Blade78: Anál golyó emlékeim szerint nem volt, csak egy kis fenekelés a végén. Amúgy a film egészen szépen volt fényképezve és jó volt a látványtervezés is szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.