14 hozzászólás a “Elvegyülnek a Transformerek” bejegyzéshez

  1. mondjuk londonban el is tudnanak tunni, siman azt hinne mindenki, hogy top gear, vagy the grand tour forgatasra mennek a fiuk… vagy focistak, stb;)

  2. Meddig vannak még ott és merre fele? Valaki valami infot dobjon már lécci, mert hetvégén akkor lemennék megnézni őket. Egy álmom teljesülne, segítsetek kérlek!!!

  3. A negyedik kép a Bank Stationnél van. Valószínű a többi is valahol arra, ott vannak ilyen épületek.

  4. Az előző részekben kereste őket a kormány ők meg szuper sportkocsikká alakultak. Tök logikus viselkedés egy fejlett robot civilizációtól. Biztos nem a szponzorok miatt van.

  5. Meg lehet, hogy hülye kérdés, de azt a rendőr kocsit nem kinyírták már az előző részek valamelyikében?

  6. teljesen logikus, hogy Londonban – ami a jelek szerint Londont is alakitja a filmben – egy amerikai “rendörautonak” àlcàzott szétpimpelt Mustang GT(-nek àlcàzott àlca :D) probàl elvegyülni

  7. Bocsi a dupla kommentért, de azért azt is birom, hogy Bumblebee is az elsö részekben még egy teljesen konszolidàlt “polgàri” Camaro börében teljesen jol érezte magàt, de ahogy lapàtoljàk a pénzt Bay alà, egyre jobban fel van pimpelve :D Mondjuk én a Dark of the Moon (?) utàn feladtam, a Marky Markoshoz màr nem volt gusztusom :D

  8. nabazzeg, ezzel most ugy beforgattàl, hogy meg kellett néznem, hogy mi is volt a pontos cime a filmnek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.