Fifty Shades Darker-előzetes: nincs több titok!

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatér a főbb szerepekbe, úgy tűnik, hogy kibékülnek a karaktereik, de kiderül, hogy volt már hasonló, jobban tönkretett nője a pasinak. Eközben valami nagy álarcosbálos jelenet is lesz, mert az szexi? Trailer a tovább mögött.

12 hozzászólás a “Fifty Shades Darker-előzetes: nincs több titok!” bejegyzéshez

  1. Az első könyvet elolvastam, mert rábeszélt egy csajismerősöm. Nekem annyi ebből a sztoriból elég is volt, ha ilyesmire vágyom, majd pornót nézek, nem Dakota Johnson szerencsétlenkedését az irritáló Jamie Dornan-nel…

  2. hasonlóan vagyok, de én azért maradok a filmre, a könyvet nincs kedvem/időm/türelmem elolvasni. a hype miatt viszont a film érdekel

  3. Hát kövezzetek meg, de én egy könyvtől azt várom, hogy szórakoztasson. Én is elolvastam (de minek), de még soha az életben ilyen semmitmondó idétlen történethez nem volt szerencsém. Egy beteg faszról és egy hülye nőről szól, aki nem vágja pofán a csókát az első “alázás” után. És lényegében erről szól ez a “könyv”. Én nem értem a könyv kritikusokat, de ha nekik ez kihagyhatatlan, akkor meg van a véleményem róluk :D

  4. + ugye a rengeteg twilight áthallás miatt semmi eredetiség nincs benn, az erőltetett apple reklámok… brrr

  5. A-kategóriás színészekkel, és korhatár besorolást feszegető erotikával lehetett volna ebből egy modern Elemi Ösztön, de így, erre a langyos limonádéra ki kíváncsi?

  6. @Yakhead
    “Én nem értem a könyv kritikusokat, de ha nekik ez kihagyhatatlan, akkor meg van a véleményem róluk”

    Melyik kritikusok írtak ilyet?

  7. Gratula a készítőknek. Annyi eredetiség sincs a trailerbe, hogy az előző rész trailerének zenéjét hasznosítják újra. Annyi előrelépés lesz max a folytatásnak, 2/10 helyett 3/10-et lehet rá kiosztani. Micsoda fejlődés.

  8. Annyi várom, annyira jó volt a film és a könyv is szuper. Az év egyik legjobbja lesz. – Mondta ezt egy 13-18 éves lány. Mert kb. azoknak való ez a minőségi alkotás.

  9. Na itt van újra ez a szemét… Az otthonülő háziasszonyok nagy kedvence, akiknél a filmkészítés csúcsa a szulejmán. Megint ez fog folyni még a temetőből is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.