Jonah Hillt megalázták a tévében

És nem is valami filmjében, hanem egy nő konkrétan letrollkodta élő adásban azzal, hogy sosem feküdne le vele. Nem azt mondom, hogy Hill az év embere, de ez elég durva.

human
írta
2016. 09. 13. 09:13
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Jonah Hillt megalázták a tévében” bejegyzéshez

 1. Mondjuk én nem akarok kritizálni az oldalt ….de ha ez hír …akkor pl az Argó 2-ről miért nem írtatok pár sort??

 2. Biztos rosszul vagyok összerakva, meg a humorom is eléggé offenzív, de szerintem ez vicces. Nem gondolnám, hogy Jonah sírva fakadt a forgatás szünetében. Sőt. Biztos poénra vette. Ilyen értetlen, megsemmisült fejet csak azért vág, mert hallgatja a fülében a tolmácsot szerintem.

  Én a helyébe nem sértődnék meg, jót röhögnék. Szépen felépített, csattanós poén volt, ráadásul szerintem annyi nője lehet, amennyit nem szégyell.

 3. Én meg nem hiszem, hogy annyira poénra vette… És nem jól felépített poén volt, hanem lealázás erről ennyit.

 4. Oszt ha mindenki kedvenc Melissa McCarthy-ját alázta volna be egy ilyen poénnal egy úriember, akkor is heherésznének rajta, vagy már börtönben ülne az illető billoggal a fején?

 5. Ez alázás, hogy valakivel nem feküdne le a csaj? Hú, én ezt hányszor megkaptam már életemben. Oszt’ nem sírt a média miatta. Amúgy meg másik 99 csaj simán hagyná magát megdöngetni általa, csak mert “híresség”.
  Akkor az nem lett volna megalázó, ha a csaj igent mond?

 6. “Jonah Hillt megalázták a tévében” :D
  Komolyan, ez után nagyon kiváncsi lettem, mert azt hittem h komolyan kapott Jonah. De basszus ez alázás? Egy amerikainak ez semmi, az egyik fülén be a másikon ki…
  Nézzetek meg egy dijátadó nyitóbeszédét amerikában… Pl. Ricky Gervais h savazza, “alázza” a jónépet!?
  Filmbuzi! Na mivanmár? Kezdünk bulvárosodni? Bedobunk egy durva cimet, h aztán mindenki rákattintson? :D

 7. Felfújt bulvárhiszti egyébként. Az is lehet a műsor előtt megbeszélték, hogy ez lesz. 3 perc hírnév a csajnak, Hillt meg lehet egy kicsit sajnálni.

  Louis C.K. sokkal durvább poénokat is elnyomott már, akár hajléktalanokon vagy gyerekeken élcelődve. Vagy Ricky Gervais? Jó, mondjuk ők intelligens emberek, a csajt meg nem ismerem.

  De tudom, hiperérzekeny a világ. Ez most a menő, én meg náci vagyok xd

 8. Nem volt ebben semmi alázás. Ráadásul egy szóval sem mondta, hogy lefeküdne-e vele vagy sem. Human az ilyen cikkeket és cimeket hagyd meg inkább az origónak!

 9. zsocso: jaja, a nevettess meg és utána add át a terepet dicaprionak és brad pittnek az szerinted mi?

 10. bëiz: bulvárhiszti, de ezután lemondta az interjúkat.

  rpepe: országos tévében nem kaptál még ilyet csajtól. dehogy volt ez megbeszélve.

 11. jól értem a probléma tárgya hogy inkább Dicaprio meg Brad Pitt kéne neki nem ő? És attól hogy ezt kimondta a srác bedurcult?
  a politikai korrektségnek is van határa. Pitték A kategória ő meg Z, ezt neki is tudnia kell. ha nem akar ilyet hallani tegyen érte. az arcával nincs baj, ha egészségesen étkezne és sportolna tovább is élne.

 12. Szerintem esze ágában sincs lefogyni. A Jonah Hill brand része, hogy duci, és ennek viseli minden következményét. Amikor meg elszomorodik 1-1 interjú után, ránéz a bankszámlája egyenlegére, majd forgat egy filmet Dicaprióval.

  Ráadásul nem múlt héten hízott meg. Kellő önkritikával az ilyen “alázásokat” fel sem veszi az ember, hanem visszavág valami szellemeset.

 13. rpepe: egy edgy komikus “standup” része és egy random interjú szerinted ugyanaz? de ez csak egy random töltelékposzt érdekességnek, direkt 2 soros, nem fújtam fel, át lehet tekerni.

 14. Hát nem tudom… Az nem humor, hogy valakinek beszólok és megúszom mert csaj vagyok, meg fiatal, rázom a hajam és pofákat vágok. Ráadásul úgy tálalja ezt az egészet, mintha ő valami akkora jó csaj lenne, hogy 9-től 99 éves korig mindenki az ágyába akarnak kérezkedni.

 15. Hihetetlen, hogy ezen pörögtök…a csaj végig poénkodik, nem egy komoly beszélgetés kapcsán jelenti ki, hogy nem feküdne le az ipsével. Ez egy direkt csattanósra felépített poén, hogy a csaj arról fantáziál, a szállodában beszélgetnek, Hill megnevetteti, azután hirtelen…behívja DiCaprio-t meg Pitt-et, őt meg elküldi. Rengeteg sztár van, aki ellen el lehetett volna sütni ezt a poént, mert nem szexszimbólumok, mint Pitt, vagy Dicaprio, bár utóbbi szerintem legfeljebb fiatalabb korában volt az, most már őt se főleg emiatt szeretik.
  Jonah Hill amúgy az egész beszélgetés alatt olyan fejet vág, hogy “mi a faszt keresek én itt”, biztosan nem ezen sértődött be.

 16. juj szegény férfiúi hiúsága…yeez nem feküdne le vele egy nő…omg
  elmondom, hogy a csajok sem akarnak ám mindenkivel dugni, vannak vajnatimikék, akiknek mindegy kihez tartozik a dick csak pénzes legyen, de a női nem egy kis töredéke, akikből gondolom jó néhány él LA környékén, szóval nem hiszem, hogy Jonah pussy hiányban szenved.Túléli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.