Civil War őszintén

A Honest Traileresek meglepő módon eléggé őszinték a Civil Warral, és azzal, hogy mennyire hasonlít a Batman v Supermanre, csak a kettőből az egyik jobb kreatív kezekben volt.

human
írta
2016. 09. 14. 04:29
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Civil War őszintén” bejegyzéshez

  1. A végén a Captain America Roast is nagyon nagy, hogy Black Widow próbálja csak meg a szokásos nyakba ugrós trükkjét Thanos-szal, ő csak megfogja majd és belevágja a Napba :’DDDD

  2. DarkEagle: de hát ezt már a kibeszélőben is mondták csomóan a civil warnál. és az egyik film jó, a másik pedig 20 ember által összerakott kontármunka amiért zack snydernek kell viselni az ívet.

  3. “Someone please have sex with Captain America right now!!” XD

    A végén lévő hasonlítgatást egy kicsit túlzásnak éreztem.Azon kívül, hogy szuperhősök csaptak össze benne és a főgonosz normál halandó volt. Zemo terve a plothole-okkal se közelítette meg retardáltságban Luthorét. Daniel Bürhl alakítása hihető, de átlagos, ellenben Eisenbergével, ami csapnivaló( pedig tud a srác, de hát ez van ha valaki nem kap értékelhető támpontokat).

  4. szuperhősfilmnek kiváló, disney filmnek kiváló, de ha ezen túl akarom értékelni, mint műfajfeszegető filmet vagy hasonlót, akkor nincs benne semmi nagyon új, szerintem a winter soldier magasabban van valamivel. a témákba amiket tárgyal, a végén a képébe röhög, ezzel hiteltelenné téve és elvéve minden súlyt arról, amiről szólni akart. tényleges következmény nincs, mert mindenki kiszabadul a börtönből, stark megszegi a szerződést amit az imént kötött és semmi következménye nincs belőle, kapi kibékül vele, mert ez egy több milliós franchise ami nem engedheti meg magának az igazi változásokat, ezért megpróbálják a nézőt átverni, hogy most valami maradandóan drasztikus történt. bocs, nem sikerült átverni, de jót szórakoztam a filmen, mert kiváló a rendezés, a koreográfia, és a végétől eltekintve a karakterdráma.

  5. Cardas: Teljesen egyetértek. Az nagyon béna húzás volt a végén, hogy a Kapitány levélben kibékül Vasemberrel. Akkor meg mi értelme volt az addigi harcoknak, ha ilyen egyszerüen tültették magukat a történteken? Ráértek volna a következő részben kibékülni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.