Elrontják a Tupac filmet?

Befutott az All Eyez On Me új előzetese. A film Tupacről szól, és arról, hogy miért jelent még mindig sokat a neve. A probléma, hogy a tavalyi Straight Outta Comptonnal ellentétben ez teljesen videóra gyártott darabnak tűnik. Most komolyan, hangprobléma egy hivatalos trailerben? És mi ez a zene? A tovább mögött nézhető.

8 hozzászólás a “Elrontják a Tupac filmet?” bejegyzéshez

  1. Hangprobléma? Úgy érted nem jó zenét tettek az előzetes alá? Amúgy lehet tényleg B kategóriás lesz, de nekem mindenképp nézős.

  2. Egyrészt kirázott a hideg, de közben látszott rajta, hogy ez elég rosszul néz ki. Ez a Tupac úgy látszik nem nagyon tud színészkedni. De elméletileg a Compontos Tupac Marcc Rose és John Singleton is dolgoznak egy Pac filmen….

  3. Hát tényleg így elsőre elég low budget-nek tűnik, de engem a választott színész meggyőzött.. mármint rohadtul hasonlít Tupacra és a hangja is ott van.. Nézős lesz azért.

  4. Inkább ezer ilyen mint egy fél a Szürke 50-ből. :D

    Egyébként nekem nem nézős. Meg is mondom miért. Mert benne van Bonnie leány a TVD-ből. Ez az egyik oka. Tehetségtelen suttyó az a nő. De ha ez nem lenne elég tényleg elég gázosnak néz ki. Ha már valaki Tupac filmet akar csinálni ne sajnálja rá a pénzt.

  5. DarkEagle szerintem a 45 millió (már ha tényleg annyi) nem kevés pénz egy ilyen filmre. Bár kicsit utánaolvastam, igazából a készítők nem igazán raktak még le semmit az asztalra, gondolok itt az írókra, rendezőre. A főszereplőnek konkrétan ez az első bejegyzése IMDB-n. Plusz elvileg Tupac anyja nem igazán akar(t) hozzájárulni a filmhez, jogi viták a Morgan Creekkel… Kíváncsi leszek, 2Pac zenéin nőttem fel, szóval már csak a nosztalgia miatt is meg fogom nézni.

  6. Nagyon gagyi a trailer alatt az a semmitmondó nem is tudom mi. Ez nagyon bénán lett ìgy. Amúgy várós nagyon. De az biztos hogy nem lesz egy S.O. compton szint. Gagyi rendező, gagyi stáb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.