Vér és króm

Kiadják hivatalosan is a George Miller által elképzelt fekete-fehér változatot. Na meg az eddigi 3 Mel Gibsonos is belekerül a nagyobb kiadásba.

madmaxbluray1

NEW! *Fury Road “Black & Chrome” Edition – Witness the surreal black and white version of mastermind George Miller’s Fury Road.
NEW! *George Miller Introduction to the Mad Max Fury Road: Black and Chrome Edition – Special introductory piece by George Miller describing his vision.
NEW! Road War – In 1982, the world was blindsided by George Miller’s masterpiece of apocalyptic destruction: The Road Warrior. For the first time ever George Miller, Terry Hayes and star Mel Gibson tell the story of the car-crushing production that redefined action cinema forever.
Madness of Max – The previously released Mad Max (1979) documentary is a feature-length documentary on the making of arguably the most influential movie of the past thirty years. With over forty cast-and-crew interviews, hundreds of behind-the-scenes photographs and never-before-seen film footage of the shoot, this is, without a doubt, the last word on Mad Max (1979). Interviews include: George Miller, Byron Kennedy, Mel Gibson, Hugh Keays-Byrne, Steve Bisley, Roger Ward, Joanne Samuel, David Eggby, Jon Dowding and many more. From the Producers to the Bike Designers to the Traffic Stoppers, this is the story of how Mad Max was made.

madmaxbluray2

13 hozzászólás a “Vér és króm” bejegyzéshez

  1. Kiváncsi vagyok, hogy egyszerű fekete-fehér konverzió, vagy rendesen át is van fényelve, meg a kontrasztok is úgy vannak belőve, mintha eleve fekete-fehérben forgatták volna.

    Mert ha amúgy nem, akkor levehetném a képernyőn a szaturációt nullára, és meg is lenne ez a verzió.

  2. Vajda Gábor (@Gabor_V): nyilván azért extra kiadás, mert a rendezői elképzelés szerint lesz húzogatva minden csúszka, nem mert lehúzzák a szaturációt és kész?

  3. Én ha jól tudom, nem csak a fekete fehér miatt lesz érdekes, hanem Miller kiszedi belőle a dialógusokat is és az akciókra koncentrál.

  4. nekem az alap film se tetszett úgy, mint mindenkinek, egy jó akciókkal, 0 sztoris film… jó film, de nem dobtam el tőle az agyam, a sztori felbaszott, de a látvány kárpótolt

  5. @speedster: ok, értem én, hogy nem jött be a film. Meg azt is, hogy a sztori egyszerű volt, mint a szög. De van, ahova egy sima 100-as szög kell, mert oda az a legmegfelelőbb.

  6. azért elég bonyi egy ff verzió…nem egy rábaxok egy filtert oszt jóvan!:D
    nem lesz rendezői változat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.