Rogue One poszterek és zeneszerző

Befutottak a keleti poszterek, amik közül az egyik nyilván az ottaniaknak fontosabb szereplőket emeli ki jobban.

És kiderült, hogy Alexandre Desplat helyett Michael Giacchino (Lost, Star Trek, Inside Out) szerzi a film zenéjét. Elvileg Desplat azért nem ér rá végül, mert a nyári utóforgatások miatt szétcsúszott az egész ütemterv.

Az biztos, hogy a stúdió által hangoztatott “ezek tervezett utóforgatások” kijelentés mostantól viccesen hangzik.

rogue_one_a_star_wars_story_ver3rogue_one_a_star_wars_story_ver4

Vagy ha cinikusan akarunk ránézni, akkor más hangulatú zenét is akarhat a Disney, szintén az utóforgatásoknál pletykált hangulatváltással összefüggésben, az új elképzeléshez közelebb álló dallamokat.

7 hozzászólás a “Rogue One poszterek és zeneszerző” bejegyzéshez

  1. Amúgy Giacchino szerintem jobb választás lehet végül, mind Desplat, mert stílusjegyeiben, dinamikájában az ő zenéjét közelebb érzem John Williams stílusához, mint Desplat-ét.

    VISZONT Desplat tuti egyedi megközelítést (és egyben vérfrissítést) hozott volna a széria hangzásába. Na majd meglátjuk, de szerintem Giacchino, ha jól kapja el a hangulatot, akkor tud olyan ütős zenét írni a filmhez, mintha Williams tette volna.

  2. Kíváncsi leszek, hogy így marad-e a főtéma mert valahol olvastam miszerint Desplat azt nyilatkozta, hogy ő nem teszi bele a főtémát, teljesen más zenét ír… No de így akkor kuka, sajnos…

  3. Egyik szemem sír, másik nevet.
    Kíváncsi lettem volna mit alkot Desplat a SW univerzumban, mert neki ez eléggé más terep a szokásos stílusától, viszont lehet , hogy baromira megfogta volna a film hangulatát.
    Giacchino a klasszikus vonalat fogja hozni, ő azért járatos a stílusban, az egyetlen félő, hogy tisztes iparosmunka lesz, hozza azt a hangzást, amit a fülünk várna, de semmi plusszt nem fog a filmhez rakni.
    Azért meghallgatnék egy-két demót Desplattól, mint pl. a Trójához is ugye ketten is megírták a zenéjüket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.