Megnyugodhatunk, lesz Mission Impossible 6

Tom Cruise elvileg vitába keveredett a Paramount stúdióval a fizetését illetően, de szerencsére megegyeztek. Persze tuti van aki erre is húzza a száját, de a mostani felhozatalban az M:I filmek még bőven a jobb blockbusterek közé tartoznak.

Az előző felvonást rendező Christopher McQuarrie is visszatér, és 2017 tavaszán forgatják majd a filmet.

Remélem a képen látható nőt sem hagyják ki, de a sztoriról még nem tudunk sokat.

mi5_taurus_girlgun_art_fin2

7 hozzászólás a “Megnyugodhatunk, lesz Mission Impossible 6” bejegyzéshez

  1. Nekem nagyon bejött ahogy valamennyire irányt váltott a franchise a Ghost protocol-lal. Tom Cruise meg olyan amilyen, de szerintem csak jó filmjei voltak az utóbbi években. Jack Reacher-t is valamiért várom, pedig az első résztől kicsit többet vártam.

  2. Szerintem meg a leggyengebb pont a legutolsó M:I mozi volt, én dobtam volna a rendezőt, kár hogy úgy döntöttek, hogy a legsemmilyenebb resz rendezője duplazhat eloszor a sorozat mozi torteneteben. :(

  3. Fasza, a sorozat, ami arról volt híres, h filmről filmre stílust vált, pont a legunalmasabb rész iparosát hozza vissza.

  4. Legunalmasabb az ötödik rész? LOL. Ghost Protocolban egyetlen értékelhető 40 perc van, a Dubajban játszódó. Azon kívül totál semmilyen az egész film, megkoronázva a kb. 10 percet szereplő főgonosznak csúfolt valamivel. Persze még mindig sokkal jobb, mint az 1-2, de talán az 5-ik után a J.J. Abrams rész volt, ami tényleg jól sikerült.

  5. Jöhet, de annyi kikötésem lenne, hogy nem feltétlenül kell megmenteni a világot még egyszer/már megint. Egy egyszerű, szimpla (jó, ez így nem úgy hangzik, ahogy kellene, de tudjátok, hogy értem) jól felépített, izgalmas küldetésnek is tudnék örülni, nem kellenek se nagy jelenetek, mint a dubajos, vagy a repülős, egy olyan filmnek, mint amilyen a P.S.H-os volt, kifejezetten tudnék örülni.

  6. Nem akarják az 5. részben Cruise-t újraszinkronizálni Rékasival és kiadni blu rayen? Tetszene a film, de a hideg futkos ettől a szinkrontól a hátamon… Várhattak volna vele pár hetet míg kijön a kórházból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.