Todd McFarlane szerint jöhet a kemény Spawn

Azért fenntartással kezeljük amit a Spawn képregények készítője mond, mert párévente elejti ezt. Egyetlen tényleges indok van egy komolyan vett, darkos, véres Spawn mögött: a Deadpool sikere. Nem a minősége, csak hogy mekkorát kaszált. Na de ehhez megszállott rendezőt és főszereplőt is kéne találniuk ide.

Az előző filmet persze dobják: It’s not going to be a continuation. It’s not going to be a sequel. Scrub the first movie.

spawn_-_photofest_-_h_-_2016

human
írta
2016. 09. 17. 03:13
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Todd McFarlane szerint jöhet a kemény Spawn” bejegyzéshez

 1. Nagyon megérdemelne egy normális adaptációt a képregény. Jó volna végre olvasni, sínen van a dolog és nem pg-13-al győzködő producerek vágják végül gallyra, mint általában a merészebb elképzeléseket szokták. A képregény se gyerekeknek való egyáltalán. Így indokolt volna, szabad kezet kapjanak a készítők. Megvalósul-e a projekt 2020 előtt, ez még nagyon a jövő zenéje.

 2. Skate: Tizenhárom. Tizenhárommal. 13-mal. Nincs és soha nem is volt -al, -el rag a magyarban, csak teljesen hasonuló -val, -vel rag. Bocs, hogy csak nagyon terjed ez a hülyeség.

 3. NA végre!!! Az imáim meghalgadtak! Remélem kapunk egy normális Spawn filmet, mert az előző eszméletlen gagyi volt, már abban az időben is. A HBO mese sorozat viszont nagyon jó volt! Azt a stílust kéne átrakni filmbe!

 4. Én gyerekként imádtam a Spawn filmet. Nem ismertem, nem tudtam honnan származik, de imádtam a karaktereket és megjelenésüket. Sötét volt, furcsa és tök jó. :DD

 5. Nagyon nem értem, miért kell ismét újrázni. Ok, hogy gagyi volt az előző de basszus Spawn alapozása majdnem az egyik leghosszabb történet a képregények világában. Csak az kb anno 18 számba került a képregényekben, hogy bevillanjon neki, hogy Jason Wynn rendelte el a likvidálását. Most mégegyszer várhatunk, ahogy kiássa a saját testét, megkeresi Wandát, miközben a Violator kísérgeti?

 6. Az előző Spawnnal nem volt semmi baj mert az egyik vígjáték volt és soha nem is akarták komolyra csinálni.

 7. @Alfie: jaj, remélem nem. Mire végigszenvedtem az animáció első évadát ugyanerről az is kisebb harc volt. Korrekt meg minden, de (nem tudom akkoriban is így hatott-e) mai szemmel borzalmasan vontatott és lassú.

 8. Alfie: Egy szóval sem mondták, hogy eredettörténet lesz. A Deadpoolnál is elég jól megoldották ezt.

 9. @Alfie “Spawn alapozása majdnem az egyik leghosszabb történet a képregények világában”
  Wtf??? :D
  Ne viccelj már, a sztori egyszerű, mint a faék. Az más kérdés, McFarlane meddig húzta a nagy semmit, mint a rétestésztát, de az egész kevesebbel elintézhető, mint egy Star Wars intro.

 10. McFarlane egykor hatalmas alkotó volt…mára hát egy karakterből él de azt se tudja kihasználni. A Spawn történetét úgy nyújtja a képregényben olyan kreatívtalanul, hogy az fáj. Imádom a Spawn de nem ez a pasi fogja elhozni nekünk a filmet az tuti. Valaki kellene a HW körökből aki tényleg Spawn képregény fanatikus és egy igazi Spawn fanatikus rendező mert ez a párossal tényleg megkapnánk ehhez a karakterhez méltó filmet.

 11. Valóban jó lenne egy Spawn film de valóban ha egy szinész vagy normális rendező nem áll mellé akkor kb esélytelen. Pedig jobban ütne mint Deadpool. Amúgy én annó a régi filmet is bírtam sajnos nagyon rosszúl öregedett…

 12. Jöhet! De egyetértek gegory véleményével. Olvastam régen hogy kis költségvetésben gondolkodik ami egy Spawn filmnél szerintem egyáltalán nem előny. De talán Deadpool sikere után mernének rá több pénzt is áldozni.

 13. ZTR: a Deadpool az kis költségvetés, na jó, esetleg közepes. az 5 millás indie filmek azok mikrók kb.

 14. human: Én értem de azért Spawn karakteréhez már magához több CGI kell mint az egész Deadpool filmhez. Najó lehet kicsit túlzás amit írtam most de a lényeg remélem átment :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.