Moment of Beauty

Lehet a Suicide Squadban nem tűnt fel nektek, hogy Cara Delevingne milyen jó nő, a Paper Townst meg nem láttátok, ezért itt van róla pár kép. Mint a tegnapiak, ez is Gábor tippje nyomán. A 16+ képek a tovább mögött.

delevinge-esquire-1

delevinge-esquire-2

delevinge-esquire-3

delevinge-esquire-4

delevinge-esquire-5

delevinge-esquire-6

delevinge-esquire-7

delevinge-esquire-8

carad040816bznimage1

carad040816bznimage3

carad040816bznimage2

human
írta
2016. 09. 18. 14:48
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Moment of Beauty” bejegyzéshez

 1. Tényleg szép csaj, de a szemöldöke nekem nem tetszik, meg kevesebb tetkóval szebb lenne szerintem.
  Szóval, a tegnapi szépség – Ana De Armas – nekem jobban tetszik. Ő tényleg baba. :)

  (Persze, ilyen szép csajjal sem találkozik az ember mindennap, mint Cara, de azért a két csajból jobban tetszik a tegnapi.)

 2. Szép kis csajszi csak kár, hogy mindig ilyen morcosan néz. :D
  Én amúgy pont fordítva gondolom. Nincs is szebb egy tetovált csajnál. :P Bár ez semmi. Én jobb szeretem SOKKAL több tetkó van egy csajon.

 3. Szép ez a lány, nekem nagyon bejön. Azt tudjátok, hogy leszbikus? Aszem Michelle Rodriguezzel kavart.

 4. Tök mindegy, hogy leszbikus-e vagy sem, így is, úgy is ugyanannyi esélye van az itt kommentelőknek, hogy megdugják, vagyis 0 %. És ha valaki erre a színészőrre akarja kiverni, akkor meg lényegtelen, hogy a csaj a nőket vagy a pasikat szereti-e. De amúgy nem leszbikus, hanem biszexuális. ;)

 5. Akkor Rodriguez már nincs együtt a T3-as csajjal? Kristanna Locken, ha jól emlékszem, bár lehet rosszul írtam a nevét.

 6. A 24 évéből kb a felét letagadhatná. Szép, de nagyon kislányos az arca (lehet, hogy azt próbálja ellensúlyozni az iszonyat szemöldökeivel?)

 7. @DarkEagle te biztos igazi metalhead vagy, kb én is és teljesen egyet kell értenem veled. Ha szépek a tetkók és nem pacák akkor jöhet belőle jó sok egy nőn! de hát egy színésznő sajnos nem engedhet meg magának bármit. Persze ma már eltakarják a tetoválást ha kell egy film kedvéért.

 8. Human, nem akarok panaszkodni, szeretem a szép lányokat megbámulni mint mindenki más, de miért kezdtél el csajokat felpakolni a Filmbuzira? Ennyire pang a film világ?

 9. Nagyon szép csajszi, a szemöldöke oltárira tetszik. Viszont szomorú, hogy ő is oltári sok tetkóval csúfítja el magát.

 10. Kiváncsi lennék, hogy akik ezt a csajt varangyhoz meg Brezsnyevhez hasonlitják, azok milyen csajokat dugnak otthon?

 11. Zsocso: ennek az amugy csinos nőnek még a művészi képeken is csak átlagos arca van. Ilyen, vagy ehhez hasonló arcot kismilliót láthatsz a belvárosban. Bár lehet, h a szemöldöke megigazítása sokat dobna rajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.