Készül a Mad Max: The Wasteland? Még nem!

Az ausztrál Herald Sun lehozta, hogy elkezdődött a Mad Max: The Wasteland előkészítése. Pre production, azt mondják, de csak ők. Az egyedüli, ami miatt lehet, hogy igazuk van: George Miller imád ott forgatni, főleg Mad Maxet.

FURY ROAD

De minden más sántít, kezdve azzal, hogy tényleg csak ők írták meg, mindenki rájuk hivatkozik. Elvileg idén kezdenék a forgatást (wtf alapozás rögtön), Furiosa prequel lenne, és Miller rendezné, de azt így minek? Theron fantasztikus volt a Fury Roadban, de annak a karakternek az előéletére ki kíváncsi? Plusz az nem is “Mad Max” film lenne, hiszen a prequelbe miképp illene Max? Na meg miért pont erre vesztegetné Miller az idejét?

Avagy bárhol futottatok bele, még ne kezeljétek készpénznek ezt a hírt.

10 hozzászólás a “Készül a Mad Max: The Wasteland? Még nem!” bejegyzéshez

  1. Mad Max film Mad Max nélkül? Remélem gyorsan elfelejtik az ötletet, és ha csinálnak is másik filmet, az folytatás lesz.

  2. Már az egy is inkább szólt Furiosaról mint Maxről. Világ baromsága lenne ha nem lenne Max egy Mad Max filmben.

  3. Ha terveznek rendes folytatást is, úgy mellette simán lehet egy amolyan spin-off a többi szereplővel. De ha csak utóbbi irányba menne a projekt, úgy tényleg elég nagy hülyeség lenne.

  4. Tényleg jó volt a karakter de ennyi ráadásul amúgy is rá fókuszáltak a Fury Road-ban. Szóval mostmár jöhet egy film Max-el a középpontban.

  5. Nem lehet elégszer leírni,akkora dobás volt a legújabb madmax,hogy elképesztő,ha folytatás is legalább fele olyan jó lesz és főleg olyan képi világgal meg meg zenével fog rendelkezni, akkor ne csak egy folytatás legyen

  6. Nagyon jó volt a film és tetszett Theron karaktere, de egyáltalán nem érdekel, hogyan veszítette el a kezét és miken ment kesztül!
    Legyen folytatás és ne elõzmény, vagy spinoff!

  7. evil9: Azért azt tegyük hozzá, hogy csak az akciók és a karakterek miatt volt jó a Fury Road. A történet irásban van hová fejlődniük. Ha a folytatásnak is ennyire egyszerü története lesz, az már nem fog annyira tetszeni az embereknek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.