Dog Eat Dog-előzetes: Nic Cage újra jó filmben?

Komolyan mondom, megnéztem a posztert, és csak pislogtam, hogy megint valamit bevállalt mert lóg az adóhatóságnak. De nem, a trailer alapján teljesen nézhető bűnözős filmnek tűnik. Denis Lear Willem Dafoeval közösen elrabolnak egy gyereket, és közben rengeteg ember elhullik. Videó a tovább mögött.

dog_eat_dog

11 hozzászólás a “Dog Eat Dog-előzetes: Nic Cage újra jó filmben?” bejegyzéshez

 1. National Treasure 3-at csinaljak mar meg bazeg. Nem ertem mit szaroznak rajta annyit, mindketto resz nagy siker volt, es mar a masodik reszt is lassan 10 eve mutattak be. Addig varnak vele, amig mar senkit nem fog erdekelni a film.

 2. Tényleg hangulatosnak tűnik, csak azt nem értem, hogy miért egy balfasz grafikust bíztak meg a poszter elkészítésével…

 3. Huhh ez elég betegnek tűnik. Engem még nem feltétlenül győzött meg, a végeredmény sajnos akármilyen is lehet. Szóval nem csak a poszter, a trailer sem a legjobb szerintem.

 4. Ez már nem az első minősíthetetlenül gagyi poszter, ami megjelenik az utóbbi időkben. A színészek arca egyre felismerhetetlenebb, ordít róluk az összecsapottság és a tehetségtelenség. Komolyan senki nem ellenőrzi ezeket kiadás előtt? Vagy annyira teret nyert az igénytelenség és a mindenen spórolás, hogy már erre sem fordítanak figyelmet és pénzt?

 5. a trailer is elég bénán van összerakva.
  de attól még érdekel!
  rögtön a Wild At Heart jutott eszembe a Cage – Dafoe párosról!

 6. Tényleg, National Treasure!! Már el is felejtettem. Miért jegelték azokat a filmeket? Ha furious-fosból csinálnak 10 részt, akkor ebból miért nincs 3? Nekem is bejött mindkét film, Nic Cage is visszatérhetne újra a köztudatba. Nem értem.

 7. Amúgy a trailer engem meggyőzött, a zöld manó meg a szellemlovas elég messzire jutott bűnügyileg.

 8. régen még a jó kis Bruckheimer filmekben , na ott fürdőzhetett NiCage bácsi, vissza azokat a szép időket! És igen, szinte merénylet értékű, hogy a Nemzet Aranya 3 még mindig nem született meg!!!!! :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.