6 hozzászólás a “Legalább a hangulat jó volt az X-Men: Apocalypse forgatásán” bejegyzéshez

  1. JLaw jól kiütötte a csávót. Amúgy legalább a maszkok nem voltak CGI, ha minden más az is volt.

  2. Az Apokalipszis az új trilógia összegzése, és a hat x-men film lezárása volt bizonyos értelemben. Én ezzel a tudattal néztem a filmet, és nálam nagyon-nagyon betalált. Kifejezetten drámai volt és szórakoztató, ha minden utalást és minden fejlődési ívet (Xavier és Magneto) illetve minden témát (végzet, remény, társadalmi reflexiók) megértettünk. A BVS-nél letisztultabb, a Civil Warnál sokkal jobban megrendezett film volt. (Utóbbi röhejesen túlértékelt, dehát Disney.) Természetesen megvannak a hibái, de szomorú látni, hogy ezeken milyen mértékben fennakadnak az emberek, ahogyan tették ezt a BVS-nél is, de a Civil Warnál, ami rendezés és sztori tekintetében a leggyengébb darab a három közül (oké-oké a reptéri csatában volt egykét szép pillanat, de még az is nagyon ügyefogyott volt helyenként) ott állva ujjonganak. Komolyan ennyit számít a kritika?

  3. Khm, sem a BvS sem a CW nem nagy kedvencem, de az XApo nál kevés szarabb filmet láttam az utóbbi időben. Annyira rossz volt, mintha egy nyolcvanas évekbeli comic sorozatot néznék. Annál még s BvSben is több szufla volt. Ennyira max a Suicide volt gyenge (mondjuk az még ennék is rosszabb)

  4. Nekem az X jobban begyere volt a civil warnál, ami n+1 volt kevés sóval. Bar azt a krumpli orrú apokalipszist honnét szedték..?

  5. Számomra az X-MEN volt az év legjobb képregény filmje. A Civil War tényleg nagyon túl van értékelve. A BvS pedig igazságtalanul van annyira lehúzva.

    Northop: Akkor neked nagyon jó az éved, ha az Apocalypse a szarok között van, mert ezekszerint te nagyon jó filmeket láttál. Ne mond már nekem, hogy a többi idei blockbuster annyival jobb volt, mint az X-MEN! Drámákkal és müvész filmekkel pedig nincs értelme összahasonlitani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.