A Disney figyelmezteti a befektetőit a Rogue One kapcsán

Bob Iger, a Disney CEO-ja ilyet szólt a befektetőknek

We never felt it would do the level that Force Awakens did, the level of interest [in Rogue One] is as high as it was for Force Awakens.

Avagy ők eleve kisebb filmnek szánták, bevételileg nem várják el a The Force Awakens szintjét tőle. Hiába van rápörögve a név, a teaserek adatait elnézve, a lényeg, hogy szerintük nincs esélye azt a boxoffice megütni. Ezzel alapozzák, hogy ha csak 2/3-ad annyit hoz, akkor az ne csalódásként legyen kezelve. Mivel spinoff az eredeti karakterek nélkül, így nem lesz meglepő, ha nem éri utol a TFA-t.

25 hozzászólás a “A Disney figyelmezteti a befektetőit a Rogue One kapcsán” bejegyzéshez

  1. Mivel forgatási költségek nem ismertek (max pletyka) elég érdekes egy ilyen nyilvánosságra kikerülő nyilatkozat. Persze én tuti IMAXben nézem meg :D
    Úgy hogy “Shut up and take my money” :D

  2. Én kívánom, hogy ráverjen az Ébredő Erőre. Jobban tudok drukkolni most ennek a vonalnak, mint a SW 8-999-nek. Spin-off volta, és annak ellenére, hogy ismerjük az elejét meg a végét is, már trailer alapján is jobban adja a Star Wars univerzum sokszínűségét, mint egy régi alapján újratákolt film, amiben megint egymásnak feszül egy jedi meg egy sith, és elpukkan bár bolygó és egy szuperfegyver.

  3. Szerintem a felét semm fogja hozni. 12 ínséges év után a TFA mindenkit kielégített bőven, nincs szükség a RO-ra… EZ csak tipp, de erősen így érzem.

  4. Szerintem jobb lesz mint a TFA. Eddig hangulatossak voltak a Trailer-ek remélem amit ott felvázoltak az marad is. A gyerekek meg úgyis mennek majd rá mer SW…

  5. Szerénykednek csak, vagy ez mi? Mintha a csajod csitítana a vasàrnapi ebéd elött, hogy “ne vàrd annyira a kajàt, szerintem nem érte el anyud fösztjének a szintjét”. WTF?! SW. Az emberek az elözmény trilógiàt is bekajàltàk. Pedig… Azok szerintem elég vackok. Ez sokkal jobbnak néz ki, spin-off mércével mérve is. Persze attól még sikerülhetett rosszul. De akkor is fura nyilatkozat.

  6. Az előzménytrilógia nem egészében rossz.
    Azt meg h “vacak” előre nem tudhatták és hát egy ideje akkor nem volt SW, így eléggé várós volt mindenkinek.

  7. azt már máshol is láttam, hogy a dízni nem bízik a rogue one átütő sikerében, de szerintem ez egy nettó böszmeség, és remélem kirúgják a piackutatóikat miután rájuk cáfol a valóság.

  8. Szerintem meg az van, hogy ezt is úgy szétkreténkedték, mint a BVS-t meg a Suicide Squadot, és már előre magyarázkodnak, hogy ha nem lesz siker, akkor az azért van, mert spin-off, és még véletlenül sem azért, mert az utóforgatások miatt személyiségzavaros lett a végeredmény.

  9. delkantara: wat? az 1 millát simán meg fogja ugrani a mostnai időkben. a disney inkább arra alapozik, hogy csak 1,3 vagy hasonló lesz a TFA 2 milliárdjához képest.

  10. Happy Zoidberg: őszintén szólva ettől tartok, régen is, de főleg manapság amelyik filmnek ilyesmi előhangja volt, az mind rossz lett (nem mind bevételileg).

  11. Happy + Human: pontosan ezért írtam én is amit írtam, hogy fele lesz meg nekik bevételileg. Mikor megtudtam hogy visszamentek forgatni 1 hónapra még, akkor tudtam, hogy ez gázos lesz. És igazad human, pláne ha még a stúdió is temeti a filmet, mit várunk mégis? Ne legyen igazam!

  12. Soldierdsgn

    “Az előzménytrilógia nem egészében rossz.”

    Légyszíves, ha azt írom valamire, hogy szerintem, akkor had legyen már meg a saját véleményem.

    “Az emberek az előzmény trilógiàt is bekajàltàk. Pedig… Azok szerintem elég vackok.”

    Szerintem. Érzed a különbséget, ugye? :)

  13. @user-maat-re : 400 miskàért domestic sztem Iger màr most letérdelne…összesen 24 film kaszàlt eddig 400 misi fölött Amerikàban evör…nehezen tudom elképzelni,hogy ez lesz a 25.
    A total 1.5 mrd is kicsit soknak tünik nekem, szerintem annyira nincs most nagy SW-hype, mint mikor 10-20 évente eddig kiadtak egy uj trilogiàt.
    Az mondjuk érdekes, hogy a TFA bevételei majdnem fele-fele arànyban szàrmaznak otthonrol meg külföldröl, de ahogy elnézem az ujabb filmeknél ez egyre inkàbb erre tendàl, szoval még ha össze is jön 400 otthon, nem valoszinü, hogy 1 milliàrnàl sokkal több lesz a total.

  14. egyértelmű, hogy nem hoz 2 milliárd felett, sehol egy Han Solo, vagy Luke…Vadert kellene nyomatni nekik ha pénzt akarnak, fene se érti a marketinget

  15. countrypecos: Ez meg az én véleményem, és ehhez oda sem kell írnom, hogy szerintem, mert én írtam :D

  16. hacsak nem lesz rossz a kritika 1 milliárd tuti meg lesz. Most még SW éhség van. 2-3 év múlva biztos kevesebbet hozna, de tuti nem most.

  17. Szerintem meg nagyon felreertelmezted.
    A mondat szerintem azt jelenti, hogy “sosem ereztük ugy, hogy megütné azt a szintet, amit a Force Awakens, (de) az erdeklödes szinje ugyanolyan magas [a Rough One-ra], mint a Force Awakens-re volt.”

    Ebben semmi figyelmeztetes nincsen es föleg nem az, hogy kissebb bevetelre szamitanak.

  18. Soldierdsgn

    Máshogy jön ki, de Te nem érzed. Mindegy. Majd egyszer csak rájössz.
    Te állítottál valamit, hogy márpedig az úgy van és kész, én pedig tényleg a véleményemet közöltem.

    Ez a baj a mai emberekkel. Trollkodtok, azt hiszitek jópofák vagytok, de közben meg fogalmatok nincs arról, hogyan kell kommunikálni.

    Akinek nem inge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.