20 hozzászólás a “A Ghost in the Shell teasere” bejegyzéshez

 1. Aha. Hááát. :D Nem is tudom. Ennyiből semmit nem merek mondani. Mondjuk annyit, hogy nem néz ki sz@rnak. Képileg egész jó. De remélem maszatolnak rajta kicsit, mert ez a pár rövidke videó elég steril lett, úgy gondolom. Aztán fene tudja, ízlések és pofonok.

 2. Egy normális előzetesből többet tudnék mondani,de ezek alapján Scarlett mint motoko nem jön át.

 3. Ku.vára várom. Nem érdekel ki mit mond ez jónak tűnik ennyi alapján is. Ráadásul Scarlett nagyon jó színésznő. Az meg baromira nem érdekel hogy hány ázsiai van benne. A lényeg hogy jó legyen.

  Egyet szerintem nyugodtan kijelenthetünk ez jobb lesz mint a Dragon Ball. :D Egyébként nagyon rámentek hogy átvesznek pár képkockát a mangából ami jó de remélem a story is jó lesz.

 4. gratulálok annak aki kitalálta ezt a teaser koncepciót, remélem kapott ezért vállonveregetést/dollármilliós előléptetést. én mint proletár kívűlálló meg azt hittem, hogy egy ilyen “oké, de minek, 6/10” szagú filmnek jobb lenne egy rohadtul meggyőző kétperces tréler, mint ez a csöpögtetés. legközelebb lehetne 50 darab egymásodperces videó, sőt, csak küldjék el framenként a trélert (összekeverve! aztán rakjuk ki mi!), ez még ugye az animált “eredetinek” is egy szép homage lenne.

 5. őő, ez valami bűn gyengének néz ki. Mondjuk anime, miért lenne más :D De ízlések és pofonok.

 6. Foberen: Nem Anime, hanem MANGA! az most teljesen mindegy, hogy animét többen ismerik. Egyébként a Holnap Határa is MANGA és mégis nagy siker lett szóval ha valamihez nem értesz ne dumálj.

  Oké hogy utálod az animéket mert láttál 2-t vagy annyit se de azért na. Ha valamit leszólunk legalább normálisan érveljünk.

  Egyébként nem tudom egyesek milyen csodát várnak egy 20 másodperces TEASER-től. Aki kicsit is ismeri a történetet azt ezek is felcsigázták.

 7. DarkEagle
  én nagyon szeretem a Holnap Határát, na de ez a 20 mp-es Teaser akkor is fos volt, mint az 5. Nem csodát várunk, de ennél rosszabb teasert szerintem még nem is láttam.

 8. DarkEagle: Ami azt illeti a Holnap határa igazából Light Novel és abból lett a manga majd később a live-action adaptáció. ;)

  Foberen: “Mondjuk anime, miért lenne más” – Valóban. Amihez nem értesz ne kommenteld.

 9. Ez tényleg borzalmas koncepció! Idegesítő, semmitmondó, még teaser-nek is sz@r. Büdös a meló a trailer-vágóknak? Ennyi anyagból ne adjanak ki bemutatót vagy tegyék oda magukat rendesen. Ennél már csak az a “jobb” modern kori reklámfogás, amikor a készülő/tervezési fázisban lévő film címét kiírják egy üres, fekete poszterre egy kamu dátummal… Nesze semmi, fogd meg jól! Scarlett azért dögös. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.