Duncan Jones új filmje: Mute

Duncan Jones túlvan a Warcrafton, szóval újra érdekes filmet forgathat. A címe Mute lesz, és elvileg kapcsolódik a Moonhoz, de eléggé mosolygott a rendező twitteren amikor ezt mondta. A főbb szerepekben Paul Rudd (Paul Rudd), Alexander Skarsgard (True Blood, Tarzan), és Sam Rockwell (Moon, Mr. Right).

2050-ben játszódik, a helyszín Berlin, ami addigra tele van bevándorlókkal, és amolyan modern Casablancaként funkcionál kelet és nyugat között. A főszereplő Skarsgard lesz, aki kénytelen elmerülni a város alvilágába, mivel ott tűnt el a szerelme.

Ez meg a concept art.

mute-concept

human
írta
2016. 09. 22. 19:15
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Duncan Jones új filmje: Mute” bejegyzéshez

  1. Amit írt róla korábban twitteren, az alapján érdekesnek hangzik.
    Reméljük jóféle, érdekes sci-fit kapunk.

  2. Paul Rudd (Paul Rudd) ez jó volt :D

    Nagyon érdekesnek hangzik több szempontból is, ott van ugye a rendező, aki egész jó filmeket rendezett, a MOON meg zseniális, Paul Rudd-ot szeretem, jó lesz látni egy tőle idegen szerepben, és a főszereplő is egyre felkapotabb. Én várom :)

  3. ÚÚÚ instant várós. Rockwell akkor gondolom, mint Sam Bell fog feltűnni. Erre sose számítottam volna, imádom a Moon-t, jó lesz újra látni, főleg akkor egy ilyen díszletben. Tényleg erős a Blade Runner feeling.

  4. Kr3nos: Még semmi, Blizzcon előtt tuti nem lesz semmi bejelentés, de én nem is számítanék feltétlenül WarCraft folytatásra a gyenge szereplés miatt. Viszont abban szinte biztos vagyok, hogy a Blizzard ezzel még nem végzett a filmes terveivel. Ez jelentheti, hogy makacsul tolják tovább a WarCraft szekerét, vagy kicsi pihenőre küldik, és bepróbálkoznak valamelyik másik világukkal, hogy aztán siker esetén visszahozhassák Thrallékat is.

    Én legszivesebben valami animált produktumot látnék szivesen házon belül készülve, na persze animációnak nehéz dolga van érvényesülni a piacon, de nem mintha az élőszereplős játékfeldolgozások jobban muzsikálnának.

  5. Az mekkora lenne már :)

    Amúgy is voltak olyan pletykák, hogy valami kapocs lesz e film között meg a Moon között.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.