Képek a Doctor Strangeből

Az Empire címlapjait már láttuk, most megnézhetjük, hogy milyen képek voltak mögöttük, vagyis a magazinban.

Közben kiderült, hogy Cumberbatch, vagyis Doctor Strange természetesen fel fog tűnni az Avengers: Infinity Wars-ban.

Sőt, még az is Marvel hír, külön posztot nem kap, hogy a következő 4 Stan Lee cameo-t már leforgatták előre.

doctor-strange-2

doctor-strange-1

26 hozzászólás a “Képek a Doctor Strangeből” bejegyzéshez

  1. Szerintm most lesz egy jó sz@r Marvel film.
    Eddig minden promó anyag gagyinak tűnt. Én egyáltalán nem kaptam kedvet, hogy megnézzem.

  2. A marvel nem tudja elrontani a filmjeit. Vannak gyengébb és közepesebb filmjeik, de a zöme bőven nézhető volt. Szerintem ez is hozni fogja a marvel szintet. És szinte biztos, hogy kész filmet láthatunk majd, és nem kell a film kivágott 1/3-át majd a blue-ray kiadáson megnézni.

  3. Hosszú idő után a Fura Doktor végre egy olyan képregényfilmnek tűnik, ami megérheti a pénzemet a mozikasszáknál – de ezt inkább megérzés alapján mondom, semmint az eddigi tények alapján. Amitől tartok, az az, hogy sablon sztori lesz, 2D karakterekkel, és alibi főgonosszal épkézláb, elfogadható motivációk nélkül, céltalan látvánnyal, meg rubik-kocka város/dimenzió forgatással. Mindenesetre szurkolok, hogy kellemeset csalódjam (végre).

  4. Rossz film? Cumberbatch, Tilda Swinton és Mads “Hannibal” Mikkelsen szereplésével? Nagyon igyekezniük kell, hogy elrontsák! Persze láttuk már, hogy egy rossz forgatókönyv is katasztrófához vezethet de itt sok a tét, eleve olyan karaktert mutatnak be, akit visszatérőnek szántak (és akár át is veheti Tony Stark szerepét később az Avengersben).

  5. Szerintem sem lesz rossz, már azért Marvelék leraktak 1-2 jó filmet az asztalra és van annyi tapasztalatuk, hogy ne rontsák el. Szerintem csak nem nyomják tövig a Marketing gépet, mert mégsem egy Avengers, de egy jó erős szintet fog hozni, csak kiindulva a szereplőkből, plusz ezen a filmen már régebb óta dolgoznak mint máson, nem lett hirtelen össze dobva.

  6. Én is arra számítok, hogy jó lesz.

    A Marvel-Disney önmagában nem győz meg engem, én a Civil Wart is inkább tartom átlagosnak mint jónak, de ennek nagyon tetszett az előzetese, + Mads, Swinton és Cumberbatch szinte garanciák valami jóra. :)

  7. Tilda legyen inkább Borg Queen,örökös fancastom, durvajó lenne. Mads-et is szeretem, de egyiküket se annyira, hogy az Ultron, a Hangya vagy a Polgárháború után fizessek még ezért, mint Marvel cucc nekem már csak a Fox maradt.

  8. Mekare: már nem azért van egy kis különbség a fox és a disney produkciói között.. Deadpool legyen kivétel, mert az reynolds és a fan csapatnak köszönhető…
    De a Civil War szerintem magasan verte az apokalipszist (és most nem a bevételre gondolok).

  9. Abu:
    Ezért írtam pontosan így, hogy “nekem már csak a Fox maradt”, ha Marvel, mert sokakkal ellentétben tudom, hogy az én véleményem nem feltétlenül tükrözi minden egyes emberét a Földön. Az Apokalipszis számomra sem egy tökéletes darab vagy akármi, de a hétvégén harmadjára megtekintve (2x előtte moziban) is jobban szórakoztam rajta, mint a CW-n vagy a többi felsoroltan elsőre, ergo levonom a tanulságot,és inkább nem költöm tovább olyasmire a pénzem, ami nem szórakoztat. Főleg, hogy még azokon az MCU filmeken is, amiket elsőre élveztem, másodjára már totálisan bealszok az unalomtól.

  10. Érdekes, amit Mekare ír, mert magamon is észrevettem, hogy az MCU filmeket képtelen vagyok 2x végignézni. Ami azért is érthetetlen, mert első megnézésre még szórakoztatóak. Az első Avengerst láttam vagy 3x, azt szerettem. Meg azt hiszem, a 2. amkapot kétszer láttam. A többit képtelen voltam újranézni, a GoG-ba is beletört a bicskám, a Hangyát meg már elsőre is nehezemre esett XD

    De az is lehet csak öregszem, meg valójában időm sincs semmire.

    Na de ebben a filmben NAGYON bízom, mindenképpen moziban nézős!!!!

  11. Huh nem vagyunk egyformák. az új x-et éppen végigszenvedtem itthon, annyira semmilyen volt. a civil war-t viszont már kétszer újranéztem + ugye a mozi. Nem nagy szám, de simán szórakoztat, míg az x csak bosszantott….

    Az öreg doki meg már itt lehetne, végre megismerjük a mágiát az mcu-ben, a főszereplők szerintem garancia minimum egy nézhető filmre.

  12. Én is kitartok amellett, hogy a Doctor Strange lesz a Marvel első hasalása. A Marvel megfáradt anyagból dolgozik, nagyon kellene az újítás, ráadásul egy újabb eredettörténettel próbálkoznak, plusz a képregényhez képest bevezetett újítások (ami jópár rajongónak nem tetszett), mindez nyakon öntve egy lagymatag, szirupos CGI-orgiával.

  13. miért pont ez lenne bukta, ha az ant-man nem lett az, pedig sokkal inkább úgy nézett ki? egyetlen dolog áshatta alá, mégpedig a többi stúdió kitartó munkája a közepesnél is rosszabb képregényfilmekkel idén, a közönséget ledarálták.

  14. Plasztikgatya: ne tudd meg mit éreztem a Force Awakens alatt, ahigy Harrison Ford-ot figyeltem…de ilyen élmény volt Anthony Hopkins a két Thor-ban is, és akkor Benicio del Toro a Guardiansban és Michael Douglas a Hangyában még semmi…

  15. Na jah Douglas,Hopkins tényleg elborult casting volt!e Hopkins még erre is rá tesz majd jövöre…

  16. Kal-El: vártam a BO postot, de igaz, ez nem lett meg. Részben a kritikák is benne voltak sztem, de persze ettől még ezt elbuktam :)

  17. Érdekes, amit Mekare ír, mert magamon is észrevettem, hogy az MCU filmeket pl. akárhányszor újra tudom nézni :D

    Még az eleinte általam nagyon utált amerika kapitány első részét is :D

    Én nem tudom mi lehet a baj az új x-men szériával, a színészek szimpik, de maga a film annyia müanyag hatású. A DoFP kivételesen tetszett, de csak a régi színészek behozatala miatt.

    Én am a dr. strangeről kb annyit tudok hogy marvel meg képregényhős, de hogy kicsoda meg micsoda meg kik ellen arról fogalmam sincs.
    Viszont biztos vagyok benne hogy ezen a filmen is kellemesen fogok szórakozni, és már előre kíváncsi vagyok rá hogy fogják belefűzni az univerzumba :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.