“Portal bejelentés hamarosan” – JJ Abrams

Elvileg JJ. a Half-Life és Portal filmek producere, a jövő héten találkoznak a Valve-val, és reméli hamarosan be is jelenthetnek valamit a Portal kapcsán. Ez a nagy (?) hír. Mondjuk a Half-Life szerintem esélytelen, de a Portalból tényleg tudnának csinálni valami és olyasmit, amit a Bad Robot szeret. A sztoriról persze semmit nem árult el.

human
írta
2016. 09. 29. 14:14
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a ““Portal bejelentés hamarosan” – JJ Abrams” bejegyzéshez

  1. Ha már stúdió film, akkor a Half-Lifehoz sokkal nagyobb befektetéssel kéne neki állni, amibe mondjuk egy Paramount nem hiszem, hogy bele állna. Viszont J.J. meg éppen kijött a pörgésből és egy kvázi-original film pont kapóra jönne az újrázások után.

    Míg a Portal filmhez egy 10 Cloverfield Lane szintű pénz is elegendő lenne. De 2020 is lesz, mire ezekből film lesz… :D

  2. Humorosat? :D
    Akkor sci-fi – thriller mint a ház!
    Iszonyat izgalmas volt a játék második felétől, nagyon jó alapanyag!

  3. Half Life szerintem is jobb alapanyag lenne. De gondolom iszonyat sokba kerülne ha jól akarják kivitelezni… megértem miért inkább a Portal-hoz nyulnak. Másfelől ha siker lesz és hoz bőven pénzt akkor késöbbiekben esélyes lehet a Half Life is.

  4. Inkább HL EP3 jöhetne már.
    HL-t mozifilmként valahogy nem tudom elképzelni, inkább egy frankó sci-fi sori lehetne arra a világra alapozva, persze nem valami Falling Skies szerű rettenet. Nagyszerű lenne az első részt több szemszögből elmesélni, ahogy a játékok csinálták az Opposing Force-al.

  5. Szerintem egy Black Mesaban játszódó Half Life filmet nem lenne olyan hihetetlenül nehéz összehozni. Mármint pénzügyileg. A főszereplő személye és beszédkészsége már más tészta… :D

  6. Egy Half-Life film igazából miben lenne más, mint egy inváziós-posztapok-zombis combo? Ebből a legendás játékból nem lehet tömegek számára is élvezhető jó filmet csinálni (arra ott a Mass Effect meg a Deus Ex).

    A Portal viszont jó alap egy kisebb budget-ű kísérletezős egyedi látványú filmhez.

    Mondjuk egy HL vicces lenne olyan megvalósításban, hogy Gordon-t Duchovny alakítja, az öltönyöst meg a cigarettás az X-Aktákból:-).

  7. Szép-szép és igazán remek tervek! De szerintem sokan örülnének egy BIOSHOCK movie-nak! A DEAD SPACE-ről nem is beszélve! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.