Colin Trevorrow a Jurassic World 2-ről dumált

Nem ő rendezi, hiszen kiszállt a stúdió nyomás alatt készített “első” rész után, vagyis dobbantott a Star Wars-ba. A lényeg, hogy J.A. Bayona (Impossible) keze alatt elvileg félelmetesebb és ijesztőbb készül film készül. Plusz kevesebb CGI mellett több épített, megfogható dolog is szerepel a tervek között. Nem hasonlót ígértek a Jurassic Worldnél is? A több épített dolog tisztán rémlik, ha az ijesztgetés nem is.

Ami esetleg jó hír lehet: “I’m not that interested in militarized dinosaurs, at least not in practice.” Adja az ég, hogy tényleg ne a fegyverré tett dinoszauruszokról szóljon.

jurassicworld0001

12 hozzászólás a “Colin Trevorrow a Jurassic World 2-ről dumált” bejegyzéshez

  1. A félelmetesebb és ijesztőbb jól hangzik. Nem bánnám ha elvinnék kicsit ebbe az irányba. A World-be kifejezetten bejöttek a véresebb részek.

  2. A félelmetesebb jól hangzik, a légkört kell jól megteremteni, a szimpla ijesztgetés mindig olcsó húzás. Remélem, az előbbi lesz.

  3. Kit érdekel mi lesz benne, ez egy egy filmes ötlet. Nem is csoda, h az első volt csak igazán jó. Ez nem egy Star Wars, h hatvan filmet ki lehet belőle sajtolni.

  4. Mondjuk egy jelenet erejeig en ilyen Dino-Riders stilusu katonai dinot megneznek… Igen, valaki lovagolja mar meg azt a T-Rexet!!!

  5. “A lényeg, hogy J.A. Bayona (Impossible) keze alatt elvileg félelmetesebb és ijesztőbb készül film készül.”

    ez így kicsit lol, írd át a cikket :)

    Várom a folytatást főleg ha igényes lesz :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.