28 hozzászólás a “Képek az élőszereplős Beauty And The Beastből” bejegyzéshez

 1. Huskar: Egyetértek, ide egy természetesen bájos nő kellett volna, nem egy ilyen “szomszéd kislány”.

 2. Elég természetesnek néz ki ez a lány szerintem…
  Viszont a szörny szerintem lehetne egy kicsit állatiasabb is. Túl emberi az arca. Vagy lehet hogy csak Dan Stevens szeme teszi :D

 3. Ez inkább csubakka szarvakkal, nagyon gáz, Emma viszont jó, csak nehogy a gyertya legyen a film egyetlen pozitívuma

 4. @3 Hát itt kinyalta magát a táncra épp :D, lehet hogy ettől azért vadabb lesz előtte.
  Emma Watson pedig szerintem tökéletes választás volt. A szomszéd “kislányok” szoktak a legbájosabbak lenni.

 5. Szerintem oriasit fog durrantani ez a film. Es mar nem is kell olyan sokat varni a megjelenesig.

 6. Akik ilyeneket írnak, hogy Emma nem szép vagy kisfiús, valószínűleg vagy nem látottak még soha nőt vagy csak pornóban vagy tényleg a mű nők jönnek be nekik. :D Tudom ízlések és pofonok de azért na. Emma tipikusan az a csaj akit bármikor hazaviszel anyunak bemutatni és nem a pláza picsa akit hátúszásban szeretsz csak látni.

  No de képek. Emma gyönyörű és tökéletes választás.
  Viszont a szörny nagyon fura. Mi a francnak vannak szarvai? Ha az emlékezetem nem csal a szörny egy oroszlán féle állat volt és nem egy bölény. :D

 7. Oké nem szóltam, látszik, hogy rég láttam már a mesét. A szarvakról totál elfeledkeztem. De még így is túl szép a szörny. :D

 8. Huskar: mindenkinek más a szép, talán erről hallottál már. Nem kell mások torkába nyomni ezt az “én nem értem” dumát.
  A szörny viszont elég gáz így kép alapján, bőven lehetett volna “hűebb” a meséhez szerintem, kisit ilyen csubakkába oltott kecske érzésem van, az arcát meg tényleg emberibbre hagyták. Meglátjuk, rmeélem jó film lesz.

 9. 12. DarkEagle
  Hát ki kell hogy ábrándítsalak mert rám és rengeteg emberre egyik állításod sem igaz. :/

 10. Emma szerintem se csúnya, viszont még most is úgy néz ki,mint egy 11 éves kislány. Mint az arca,mint a teste.Pöppet pedofil lesz a szörnyecske….

 11. @Asha: Majd 20 év múlva megköszönnéd neki hogy ennyire fiatalnak néz ki mert ő tipikusan az a nő aki 50 évesen is úgy fog kinézni mint egy 30 éves. :D Egyébként a legtöbb angol színésznő ilyen mint ő. Mármint ennyire fiatalos. Nem tudom hogy csinálják de simán 10 évet tagadhatnak a korukból. Talán arccsontjuk miatt. Meg ugye a smink se mindegy. Azért durva hogy 11 évesnek mondasz egy 26 éves csajt. :D

  Viszont a testével nem értem mi bajod mert se nem kövér se nem sovány tökéletes az alakja. Az hogy az amcsi sztárocskákhoz híven nem plasztik bomba csak plusz pont nála. Nem kell ahhoz 90-es mellbőség hogy nő legyél.

 12. 11 éves kislány, úrsiten… Menjetek szemészetre vagy körbenézi egy általános iskolába, mert fájdalmasan nagy ökörségeket írtok… Inkább nézzen ki valaki 26 évesen jóval fiatalabbnak, mintsem valami leharcolt útszéli drogosnak, mint nem egy bollywoodi “színésznőcske”.

 13. Én nem értem a felhajtást a 2014-es film nagyon jó volt. Vincent Cassel remek Beaststeak volt :) és Léa Seydoux pedig sokkal gyönyörűbb.
  Azt viszont hozzá kell tennem, mikor fröcsög belőletek a nem eredetiség, meg, hogy ezerszer láttuk már, az ez a film is sablonos, akkor emiatt miért nem fintorogtok, hát nem tudom hányszor dolgozták már fel, ezt a történetet is. Ugyan az a kezdet, ugyan az a történet vezetés, és még a vég kifejlett is ugyan az lesz. Mindent tudsz előre.
  Köszönöm a figyelmeteket.

 14. A Vincent Casseles csak egy x. feldolgozása volt egy régi történetnek, ez meg az egyik legjobb Disney rajzfilm élőszereplős verziója lesz, a trailer alapján ugyanazokkal a zenékkel, ez kb. a különbség.

  Én amúgy a magam részéről jobban örülnék végre egy új rendes rajzfilmnek, de most az a Disney heppje, hogy élőszerelőssé tesz mindent, amit eddig csinált, és láthatóan van rá közönsége, legalábbis bukni tuti nem fog, a Broadway musical is sikeres volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.