A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales teasere

Mire rövidítsük, Pirates 5? Jó lesz az. Itt az első trailer, és hiába volt felejthető a 4, mivel olyan kevés kalózos kalandfilm készül, így simán nézős a folytatás is. Elég látványosnak tűnik, így elsőre, és mégis ott bujkál a humor a félelmetes jelenet végén abban a mondatban.

sparrowposzter

Videó a tovább mögött.

36 hozzászólás a “A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales teasere” bejegyzéshez

 1. Az elsőben minden megvolt ami egy jó kalandfilmhez kellett, nekem is az a kedvenc, a töbi már csak önismétlés – jobb esetben.

 2. Nekem tetszett a trilógia, a negyedik rész az mintha nem is létezne. Ez a teaser nekem nagyon tetszett, főleg, hogy az első részhez hasonlóan nem fogták vissza magukat a “horror” elemekkel. Az egyetlen problémám, hogy vagy háromszor kellett megnéznem, hogy értsem mit mond Javier :D

 3. Én is így vagyok! Az első hármat szeretem de a 4-dik az annyira gyenge lett az előzőekhez képest! De ez várósnak tűnik! Jól megcsinálták Bardemt!!!

 4. Igen, tényleg elég furcsán beszél. Amúgy hangulatos lett nagyon a teaser, bár gondolom a film alapvetően nem lesz túl komor. De majd kiderül.

 5. Tuti nézős! Aztán majd utána eldöntöm, hogy jó volt-e… mondjuk ez így elég logikus :D

 6. Érdekes mert nekem az első után a 4. jött be leginkább. Ez a tízer viszont rendben van.

 7. Valaki segítene abban ,hogy mit mond Javier a végén? Én 3X hallgattam meg, de feladtam :D

 8. Nekem a második rész tetszett a legjobban, de úgy önmagában a trilógiát nagyon szeretem. Sajnos a 4. rész nagyon gyenge lett az elődökhöz képest, de ez most nagyon jónak tűnik. Én várom.

 9. OrangeGF: A nehezen kivehető rész: Death comes straight for him
  Redditen kellett belemásszak nyakig a kommentekbe h ez kiderüljön számomra is :D

 10. “Find Sparrow for me and relay a message from Capitan Salazar, and tell him…death will come straight for him.”

 11. ezek a kalózok mintha csak a korábbiak ismétlése lenne. nem volt benne semmi ami megfogott volna, viszont annál több a CGI

 12. Az első hatalmas királyság, a második is jó, de a három nem tetszett, a 4-re pedig már rá sem szántam magam, hogy megnézzem. Ez pedig, nem is tudom… Bardem miatt egyszer itthon tuti megnézem majd, de a rendezők eddigi egyetlen hollywoodi kalandja (Las Bandidas) annyira tré volt, hogy nem egy egyre erőltetettebben tolt franchise 5-ötödik részénél tisztelném meg őket a moziba látogatással.

 13. Egyszerűbb megvárni, míg kijön és gyorsan el is felejtődik. Egyszerűen nem éri meg a ráfordított energiát. Már ez is sok volt, hogy ideírtam a kommentet :-)

 14. Engem érdekel.
  Első nagyon adta. 2-3 se volt rossz.
  A 4nek, hát voltak azért pillanatai. Ez most jobbnak tűnik.

 15. Hát ahogy kinéznek, az nekem borzalom, de valahogy mégis mostakaromnézni feelingje van.

 16. Nagyon sok kommentelővel nem értek egyet! Látszik rajta, hogy nagyon odatették magukat. Én már most nézném! Ráadásul meg, az összes torrentezős oldalt megszüntetném, mert ezek az emberek nem azért dolgoznak éjszakákon át, hogy ilyen picsogó szarok letöltsék a filmjeiket! Fogadni mernék, hogy ők az elsők a letöltésné.

 17. Bunkoff: a torrent azoknak is jó, akik mondjuk vennének könyvet, játékot, tv csatornákat és filmeket, csak mivel nem mindenki milliárdos, az is felemészti a pénztárcát, ha csak az egyik szórakoztató ágazatra hajt rá

 18. Engem elkapott a hangulat! Karib jöhet minden mennyiségben. (Persze nem úgy mint a negyedik rész)
  Amúgy nem tudja valaki, hogy esetleg a jó öreg Zimmer bá visszatér-e? Feldobná az estém!

 19. 31. A zeneszerzői feladatokat Geoff Zanelli látja el. Komponált már mozifilmekhez, de legjelentősebb munkája a The Pacific sorozat zenéje.

 20. Nem néz ki ez rosszul, de semmi jót nem sejtet, ha éppen a főszereplőt rejtegetik. Túl korán ellőtték az új ellenfeleket, ráadásul a film egyik jelenetét is a jelek szerint, ahogy simán lemészárolnak mindenkit. Ugyanakkor ilyen félholt emberkéket már láttunk korábban, tehát ennél azért valami kreatívabbat vagy újszerűbbet vártam volna ennyi év után.

  Kis trollkodás lett volna Aquamant ebben a franchiseban bemutatni? :D

 21. Én nemrég daráltam le az összeset, és a végén pont az az érzés fogott el, hogy de jó lenne, ha folytatnâk. Előtte nyilván mind megvolt moziba, ezzel se lesz másképp. Bardem meg egy isten. Szerintem ő lesz a leg badass-ebb főganeff az eddigiek közül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.