Elvileg The Batman lesz a címe

Ugye a Justice League után jön a Ben Affleckes Batman-film, aminek az írásában is közreműködik, és ő is rendezi. Most azt mondta, hogy a jelenlegi állás szerint The Batman lesz a címe.

The movie I think is gonna be called ‘The Batman’. At least that’s what we’re going with now. I might change it. I think that’s about it, that’s all I got. We’re working on the script, the script is going well, I’m really excited about it. I assure you when anything develops you’ll hear about it.

human
írta
2016. 10. 03. 20:24
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Elvileg The Batman lesz a címe” bejegyzéshez

  1. Az még nagyon nem biztos, hogy a JL után jön a Batman. Pillanatnyilag még a Flash következik márciusban és Aquaman júliusban. És októberre van még egy időpont cím nélkül. Ezek a lehetőségek, de még nincs hivatalos arról, hogy Flasht és/vagy Aquamant eltolják és valamelyik helyére jön Batman, vagy be ül októberre…

  2. “Az még nagyon nem biztos, hogy a JL után jön a Batman.”

    Hát előtte már tuti nem jön, így csak utána jöhet. :)

  3. Plusz pont nem Afflecktől fog elvenni egy filmet a WB hát imádják, mint Nolannél hagyják csinálni, amit szeretne. Akármennyit hoz a többi a Batman film elkészül.

  4. én preferálnám ha folytatnák a Man of Steel vonalat. Oké nyilván Dark Knight már nem lesz ,de Caped Crusader mondjuk lehetne :) Flash mint The Fastest Man Alive, Aquaman mint King Of Atlantis, hasonlók :)

  5. kocsolas: Flash, Aquaman esetében nem jó ötlet, akármennyire is jobban hangzó címek. Nekem is tetszett a MoS vonal, de nem mindenkinél engedhetik meg maguknak. Nekem jó a The Batman is, gondolom lesz vmi jó alcíme, csak még nem akarják ellőni ennyire korán,a JL előtt

  6. Lol, LasDen akkor a Batman címe sem tetszett?
    Amúgy legyen csak benne a nevében, a Dark Knight valóban menő volt, de így legalább több embert vonz be. World’s Greatest Detective csak nem lehet.

  7. Khm, Flashnek a Scarlet Speedster mehetne. Aquamannak meg “He’s gonna be cool, promise”.

    Cyborg meg asszem törölve lett, amíg nem látják a JL után a közönségreakciójat rá.

  8. Mit számít mi a címe? Egyszerű és tiszta üzenet a The Batman, így mindenki tudja, miről szól, nem kell költőien kicsavarni, jójjez.

  9. Ha úgyis idősebb lesz a Batman, miért nem lehet The Dark Knight Returns? Úgyis az animációból fognak átemelni sok mindent, akármit is mondanak később.

  10. Affleck a Batman, ő rendezi, ő írja, mi jöhet még???!!:) ez alapján úgy tűnik ez lesz minden idők legnagyobb Afleck buktája.

  11. Kizártnak tartom,.hogy bukta legyen. Ezt még azok id vérjáj akik a bvs t nem.szerették. aki meg szerette… Hát én nagyon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.