Mindjárt mozikban a The Girl on the Train

Még egy ígykészült, kamerába dumálós videót kaptunk a filmhez. Amolyan Gone Girl-szerű dolog Emily Blunttal. Persze más sztori, csak olyasmi hangulatra próbáltak törekedni. Videó a tovább mögött.

9 hozzászólás a “Mindjárt mozikban a The Girl on the Train” bejegyzéshez

 1. Nem ismerem az indokokat a vegyes fogadtatás mögött, de szerintem ez a könyv alapján totál várható volt, mert nem tudom, hogy van-e benne olyan karakter, aki nem egy totál seggfej. Én pont ezért is kedveltem, de érthető, hogy emiatt is megosztja az embereket. Bár a Gone girl is hasonló ilyen szempontból is, és mégis siker lett, szóval lehet, hogy ezt szimplán csak elcseszték.

 2. Egy kicsit off-topic, de valaki meg tudná mondani nekem, hogy hogy fordulhat elő, hogy az egész országban lehetetlen megnézni egy filmet (például ezt) magyar szinkron nélkül? Aki nem kíváncsi a túlhangosított, félrefordításoktól hemzsegő szinkronra az várjon hónapokat, hogy megjelenjen blu-rayen?

 3. Megnéztem külön háta a Mom parkban lehozzák felirat nélkül eredeti hanggal, de sajnos az sem.
  Az elmúlt pár hónapban nálam ezért kimaradt pár film, mint például a remek függetlenség napja 2 :D, mindegy megnéztem itthon.. Amúgy nálam nem ez a lényeg, h félrefordítások vannak, az megesik, nem téma. Csak egyszerűen a színész eredeti hangját akarom hallani, nekem úgy kerek a film.

 4. Igen, én is a MOM parkban szoktam reménykedni, de most az sem. a Mélytengeri pokolnál ugyanígy lehetetlen kikerülni a szinkront.
  Sokadik film marad ki nekem is moziban emiatt és kezd felb*szni.
  Már ilyen konspirációs teóriáim vannak, hogy a forgalmazók és a szinkronstúdiók összejátszanak, hogy többet kaszáljanak a szinkronizálással:D

 5. Ilyen kisebb filmeket nem várnak annyian, mint mondjuk egy BvS-t, így nem éri meg nekik felirat nélkül / felirattal is még vetíteni. Ha meg kevés terem van, akkor meg pláne. Origo-n volt 1-2 éve egy cikk, hogy hiába feliratos csak a film, az ugyanannyiba kerül, mintha le lenne szinkronizálva és hát nézőszámilag összehasonlítva a többség a szinkronosra ül be.

  Itt is van: http://www.origo.hu/filmklub/blog/interju/20130731-szinkronizalas-es-feliratozas-a-magyar-filmforgalmazoknal-2013-ban.html

 6. Borzasztó rosszan kivitelezett film, egysíkú, hamar kiismerhető, nem mellesleg hangulattalan, pocsék szinkron.

  Sajnalom, hogy pénzt adtam érte, legalább volt popcorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.