A Suicide Squad bővített változata…

Úgy tűnik kamuzott a Warner/DC, mert tényleg lesz egy bővített változat a Suicide Squadból. A moziváltozat 123 perces volt, a nemsokára megjelenő Extended Cut pedig 136. Ehhez össze is dobtak egy teasert, amiben mutatnak olyan jelenetet, amit eddig nem láttunk.

suicide-squad-2d-box-art

Le kell nyúlnom ezt a youtube kommentet:

They should change the name from DC to DLC

Videó a tovább mögött.

29 hozzászólás a “A Suicide Squad bővített változata…” bejegyzéshez

 1. Yeey. :) Talán kerekebb lesz egy picivel a story. Igaz nem annyira mint a BvS+35-40 percével (ha rosszul írtam sorry)

 2. Ez jóóó… DLC :D
  Akkor már így nézem meg eleve – bár valszeg szinkronosban nem jön itt sem a bővítmény.

 3. Igazából nem is lenne rossz, ha a további filmjeiknek is lenne extended változata. Még ha a mozis is nagy siker, akkor is…

 4. Ja,hogy a DC az nem a kiadóra utal hanem Director’s Cut? :)
  Akkor a WW nem gond ha szar lesz,mert majd felrántják a bővített jelenetek. Szép!

 5. Egy épkézláb mozis verziót valamelyik filmjükből nem akarnak véletlenül össze dobni majd? Vagy előbb a szar, azután meg mint a játékoknál foltozgatjuk?

 6. “össze is dobtak egy teasert, amiben mutatnak olyan jelenetet, amit eddig nem láttunk.”

  szóval az eredeti trailert? :D mert kb abban is csomó jelenet volt ami kimaradt a filmből.

  az a baj az a 10 percecske édeskevés :(

 7. Gondolom eleve így akarták, de ha figyelték a rajongói oldalakat is rájöhettek, hogy van rá igény, ahogy arra is, hogy a WWvel stb ez már ne történjen meg. De amúgy egy csomó filmhez szoktam extended editiont találni, plusz minden lemezen van kimaradt jelenet…részemről szívesebben nézem őket a filmben megfelelően elhelyezve, mint külön darabokban…

 8. Ez olyan, mint a Battlefront. kétszer kell megvenned a büdös stúdió miatt. torrent lesz, egy fillért nem kapnak ezek a tolvajok.

 9. itthon megjelenik ez az verzió? vagy arra a sorsra jut mint a Batman vs. Superman extended?

 10. 13 perc hűha, így kíváncsiságból megnéztem, hogy a nagy közönség kedvenc blueray kiadásán mennyi a kimaradt/bővített jelenet…Deleted & Extended Scenes – Check out never-before-seen footage that didn’t make the final cut of Captain America: Civil War: Extended Peggy’s Funeral (5:39), Zemo Meets Doctor Broussard (:30), ‘You are not used to the truth’ (:47), ‘Gotta get me one of those’ (:25)
  Ez a kis különbség választ el egy sima otthoni kiadást és egy “DLC”-t, csak a “DLC”ben elvan helyezve a filmben az extra cucc, és megvan a felvezetésük, érzelmi kapcsolódásuk.
  Amúgy tudnátok nekem olyasmi dolgot mondani, ami a steamhez hasonló játékoskönyvtár, éppen csak filmekkel? Mert szívesen gyűjtögetnék össze nagy kedvenceket, de lemezeket már nem érdemes venni.

 11. Azért ha jól sejtem ez sem véletlen. Ezt még megpróbálják kisajtolni amennyire lehet aztán a Justice League-től meg már normálisan fogják tolni. Legalábbis remélem. Bár nekem nagy gondom nem volt a filmekkel de elhiszem hogy egy átlag Jóci bemegy a moziba akkor lószart se ért. :D

 12. “Ezt még megpróbálják kisajtolni amennyire lehet aztán a Justice League-től meg már normálisan fogják tolni.” miért tennék, ha így is tejel? főleg, hogy végül hozta az elvártat a squad, most majd sorban jöhetnek a hasonló minőségűek, lehet már bánják h batfleckre költenek.

 13. Jó hír! Remélem megjelenik idehaza is, szépséges steelbook-ban és akkor már jöhet is a polcra a BvS mellé. :)

 14. Jó hír. Úgy alakult, hogy moziba nem jutottam el, aztán a sok negatív kritika miatt nem is hajtottam annyira a dolgot. Így viszont akkor indulásnak meglesem majd ezt, hátha abból a 11 percből 8 Joker lesz.

  A DLC-s poén tényleg jó. :)

  “Lehet már bánják h batfleckre költenek” – gondolom félig-meddig viccből írtad, de az anyagi siker mellett biztos ácsingóznak egy kis kritikai sikerre is. Legalábbis az lenne a normális.

 15. én komolyan nem tudom, miért jó hír ez, emberek. nem lehetne olyat, hogy a moziba már a normális változat kerül (ahogy régen), a kéklemezre meg extraként forgatás, rendezői kommentár, meg bakik (ahogy régen)? annyival jobban megéri így kiadni, több pénz jön be így, mintha nem szednék darabokra a mozis nézők és többen vennének jegyet rá? nem értem, komolyan.

 16. Malachi túlreagálod szerintem. A definitive verzio még mindig a mozis, nem maradsz le semmiről, ha cask azt látod. ez azoknak plusz, akiket nagyon érdekel. egyébként nagyonrégóta van extended dvd-ken is.

 17. Ez Warner-DC féle megoldásban az a rossz, hogy előbb utóbb az összes stúdió majd megjátsza ezt. A moziban kifizetjük a “light” edition (és vele a csalódás) árát, aztán majd ha teljes élményt akarunk, akkor persze megvesszük a blu-ray-t mert azon lesz a “valódi” film… A lényeg a geek-ek, filmbuzik lehúzása, csak az lesz ezzel a bibi, hogy a moziktból emiatt majd kikopnak az nézők (legalábbis egy részük). Mindenesetre ezek után 1000%, hogy a Wonder Women filmet nagyívben elkerülöm. A Warner-DC lépjen egyet hátra, és…

 18. Amúgy nem értem ezt a hossz kérdést. Régen is voltak megasiker blockbusterek maratoni hosszúsággal, nem kell félni ettől, mint a tűztől. Tudom, kevesebb játékidő, több vetítési időpont, moziban dolgozom, szóval tényleg problémás egy hosszabb filmes limitált teremszámmmal naponta sokszor játszani, nem minden mozi 9 termes multiplex. (Sok mozi külföldön viszont 29+ termes, mindegy). A moziverzió nettó 111 perc volt, azt hiszem ennyinél jött a stáblista, hát gyalázat, hogy egy ennyi karaktert mozgató filmre ezt a játékidőt szánták, aztán még így is unalmas volt sok helyen. Szóval nem gondolom, hogy a nézők elpártolnak, nézzük csak meg a Batman V. Superman 150 bruttó perc volt, és eget-földet rengetett a nyitóhétvégén. Ha jól sikerült volna, most 500 millió lenne az észak-amerikai bevétele. A király visszatér? Hm? :) Szóval befejezhetnék már a stúdiók ezt a hosszúság parát. Legyen egy film olyan hosszú, amilyennek kell. Az Ernelláék Farkaséknál pl. 80 perc, és pont elég, tökéletes. De egy Suicide Squanak kellett volna a 150 perc, HA (!!!) azt értelmesen ki tudják tölteni.

 19. Ez szerintem azért várható volt. Könnyen lehet, azért is “szivárgott” ki a kimaradt dolgok listája, hogy lássák a reakciókat, legyen-e .

  Plusz 13 perctől mondjuk ez a film nem lesz jó sajnos, de annál talán azért jobb lesz, mint ami a moziba került.

 20. “miért tennék, ha így is tejel? főleg, hogy végül hozta az elvártat a squad, most majd sorban jöhetnek a hasonló minőségűek, lehet már bánják h batfleckre költenek.”

  Egyébként ez úgy hülyeség ahogy van. Először is azért mert ez nem a DC sara hanem a WB-é. Másodszor pedig ha bánnák még leállíthatnák a dolgokat, plusz nem nevezték volna ki projekt főnöknek Geoff-ot sem ha nem akarnának normálisabb irányt felvenni. De lehet hogy tényleg csak ironizáltál. :D

 21. DarkEagle
  “Egyébként ez úgy hülyeség ahogy van. Először is azért mert ez nem a DC sara hanem a WB-é. ”
  Human abban a hsz-ben, amire reagáltál, nem mondta hogy a DC a hibás, szóval nem mondott olyan hülyeséget, amit itt beállítasz, csak odaképzeled aztán a képzeletbeli hülyeséget megcáfolod:D

 22. darkeagle: én nem írtam, h a dc hibája, a DC/Warner közös döntése minden, egyiket sem lehet felmenteni, hogy a másik idióta.

  nem ironizáltam, ha működik a jelenlegi, akkor a stúdiók miért kockáztatnának pluszban. nem tudom érted-e mire gondolok, de a számok alapján hibás az a következtetés, hogy ezt még kisajtolják, de utána jók lesznek, mert cserkészbecsszó, miközben a BvS-t készítő Snyder dolgozik továbbra is rajta (mint pl. a Transformers is hasonló minőség végig Bay keze alatt). ez nem dc haterkedés, és szerintem is jobbak lesznek az új főnökkel, akinek a kinevezésekor ugye még nem tudták a Squad végleges számait, hanem buktára állt a film, szóval simán lehet, hogy már bánják pár döntésüket. tippre a Benes batman jó drága lesz, és még azt a film noirt is finanszírozták pluszban azért, hogy egyáltalán elvállalja a bőregeret.

 23. Remélem Joker és Harley Quinn jeleneteit teszik vissza.
  Kicsit beleszólva a fenti eszmecserébe, szerintem nem bánták meg hogy új főnököt tettek a project élére. Valszeg úgy gondolkodnak, hogyha jobb filmeket csinálnak és sokkal pozitívabb kritikákat kaptak volna akkor még jobb a bevétel, ami biztos is, pláne a BvS-nél. Csak tippelek, de az előzetes jóslatok alapján, szerintem a lehúzó kritikák és a gyenge filmek miatt min. 100M USD-t buktak a 2 filmen.

 24. rapator: de lehet, hogy a változás miatt kevesebbet hoznak majd a filmek. mondom, szerintem nem, de amikor többszázmilliós döntésekről van szó, akkor a kockázat, miközben jól hoz a film, nem a legjobb dolog az üzletemberek gondolkodását követve.

 25. Nem mindegy, h mikyen bővített verzió lesz? A BvS-en sem javított sokat. Közben meg Ben Affleck azt nyilatkozta, h furcsa mennyire a film tónusát kritizálták sokan, nem a kivitelezést…én meg naivan azt hittem ezt csak a barom stúdió executiveok gondolják…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.