Sleepless-előzetes: Jamie Foxx odab*sz?

A francia Nuit Blanche remakeje. A Foxx egy beépült zsarut alakít, aki valami rablásba keveredik. A rosszfiúk rajta keresik az eltűnt cuccot, így elrabolják a fiát, ő pedig bepipul, és egy éjszaka alatt a végére jár az egésznek, jó sok hullát hagyva az úton közben. A rendező Baran bo Odar (Who Am I – Kein System ist sicher).

Rövid időintervallumba tömörített akció, méghozzá egész jól kinéző? Reméljük jó és siker, így a John Wickkel karöltve már jól is indul majd a jövő év. Videó a tovább mögött.

sleepless_poster_final

Itt a youtube link, mert úgy az embeddelést letiltották.

human
írta
2016. 10. 05. 18:39
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Sleepless-előzetes: Jamie Foxx odab*sz?” bejegyzéshez

 1. Meg is nézem a John Wick-et harmadjára is! Meghozta a kedvem! Foxx is jöhet! Végre elkezdtek igazi akció filmeket gyártani!

 2. Nézzétek meg az eredetit Fehér éjszaka a magyar cím. Az egyik legjobb akciófilm az Elrabolva és a John Wick mellett az utóbbi 8-10 évből.

 3. Az eredeti egy feszes, kemény, európai hangulatú és klasszikus stílusú akció-krimi volt, karizmatikus főhőssel, jellemfejlődéssel, karikatúraszerű, mégis veszélyes gonoszokkal.
  Ez viszont így elsőre tizenkettő egy tucat újrának tűnik, a mostanság oly divatos “a jó fekete csávó szétrúgja a rossz fehérek zrityóját” reklámfilmnek.
  Azt nem értem miért nem váltották át a nemeket is, ha már ennyire igazodnak a mai (eszement) irányzatokhoz…
  Jada Pinkett Smith véletlenül nincs a producerek között? :)
  Sajnos az erőltetett, keménykedős zene (Kanye helyett most Drake, de ettől függetlenül ugyanaz) és a stroboszkópos klipvágás is csak ront az összképen.
  Láthatóan sokat nyúltak a többiek által már említett filmekből, de úgy fest, hogy a viszonylag friss Triple 9 is az ötletadók között volt.
  Szerencsére egy rosszul belőtt bemutatótól még lehet jó a végeredmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.