Kevin Feige magyaráz

A Marvel filmek főproducere, az MCU-t kézben tartó csávó elmondja, hogy Doctor Strange miképp képviseli a természetfelettit a Marvel képregényes, és idővel filmes univerzumában. Videó a tovább mögött.

human
írta
2016. 10. 07. 03:37
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Kevin Feige magyaráz” bejegyzéshez

  1. én mondjuk azt nem értem, hogy pl amkap szérumja, az mitől kevésbé természetfeletti dolog. vagy az x-men-ek mutációja. mert ironman-en kívül, kb az összes szuperhősnek természetfeletti képessége van
    inkább mondták volna, hogy a természetfeletti világban képviseli a miszticizmust

  2. @sugabubus úgy természetfeletti, mint “supernatural”. A technológiai szuperhősök nem megmagyarázhatatlan varázslattól kapják képességeiket, Dr. Strange igen. Az áltudományos magyarázattal azok sci-fik lesznek, ez meg inkább fantasy. Ld. Gyűrűk Ura és Star Trek (Star Wars meg Thor a kettő között).

  3. ezt a részét értem, csak a szavakon vitatkozok :)
    mert a mai tudáshoz képest amkap is természetfeletti

  4. Még mindig jónak néz ki. Nagyon remélem, hogy rendesen kihasználják a technológiát és kreatívkodnak a varázslatok megjelenítésénél. Képregényben is marha jó nézni őket, hátmég vásznon miket lehetne!

  5. @sugabubus, az x-menek mutációja képregény szerint a celestial kisérletek eredménye, tehát tudományos,a filmekben pedig evolúciós változás, amkap széruma pedig megint csak mesterségesen előállitott cucc, strange pedig supnat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.