The Monster-előzetes

Bryan Bertino (The Strangers) horrorfilmjében egy anya és a lánya az esős éjszaka közepén lerobban a kocsijával az elhagyatott úton. Szépen lassan rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül, és egy szörny nem túlzottan van oda a túlélésükért.

Poszter alatt spoileres trailer.

monsterposter

human
írta
2016. 10. 07. 04:06
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “The Monster-előzetes” bejegyzéshez

 1. Apollo +1. Epp az ugrott be, h inkább komikus az a plakát. A regi rajzfilmekben voltak ilyen monsztak. Kis aberrált fantáziával az emberke is mintha fel lenne nyomva neki. Egyébként érdekel.

 2. Én csak pozitívat látok benne, pont a sablon miatt. Nekem már hiányhott egy szörny az erdőből, komolyan. A hangulata is jó, autó, eső, sötét erdő, szörny. Több nem is kell. Jöhet.

 3. Nekem inkább az Őrült Stone-féle “bukósisakos szörny” elhízott verziójának tűnik.
  Nem rossz, sőt sokkal ígéretesebb, mint a Get out. Amikor nagyon ritkán készül egy normális(abbnak tűnő) szörnyes horror, mindig reménykedem, hogy az alműfaj végre visszakerül az őt megillető helyre, a zombik, boszorkányok meg a szellemek meg végre leülnek a kispadra.

 4. – Epilepszisáok ne nézzék meg a trailert
  – A kilencvenes években tömegével kölcsönöztem ki a hasonló jellegű filmeket a tékából, úgyhogy a nosztalgia miatt jöhet, nagy elvárásaim nincsenek.

 5. Trailert nem néztem, mert ezerszer jobb totál látatlanban nézni ilyen filmeket, de minden szörnyfilm jöhet.

 6. Olyan filmnek néz ki ahol a kislány 10 évvel fiatalabb az anyukájánál, és az anyuka pont olyan blődségeket követ el mint saját kislánya. Ebben a filmben szerintem nem a szörny lesz a feszültség keltő, hanem a főszereplők hülyesége…

 7. sztem ez az a fajta film aminek az első része még nézhető, sikeres is talán, aztán készül még hozzá 5 folytatás “Feltámadás”, “Végső fegyver” vagy valami hasonló cimekkel:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.