Visszatekintés a Resident Evil filmekre

Az eddigi Resident Evil filmekből villogtat az utolsó felvonás legújabb teasere. Gondolom hétvégén lesz friss trailer is a Comic Conon, de ha nem, Alice régi kalandjaiból párat még akár jó is felidézni. Na nem pont azt, amivel kezdődik a videó.

3 hozzászólás a “Visszatekintés a Resident Evil filmekre” bejegyzéshez

  1. Akkor tekintsünk vissza egy kicsit. Az első trilógia szerintem viszonylag elég korrekt. Különösen az első rész. Még a második is elmegy, de a legjobb akkor lenne, ha szuper-Alice nem születik meg. A Parkinsonos operatőr és szalvétányi történet összevisszasága is zavart, de mindezek ellenére, még mindig elmegy. Persze ez csak akkor működik, ha képes vagyok elvonatkoztatni a klasszikus RE játékoktól. Harmadik rész se lenne rossz, de engem kifejezetten taszít az a Mad Max hangulat. A negyedik kezdett már elmenni egy stréber szeleburdi akcióorgia irányba, tehát az a szint, amikor már nem cool a jelenet, hanem röhejes. A hátterek meg nagyon posztapokizék, nagyon szürkék, nagyon elhaltak. Jó persze a tévírus megölte a fákat meg az ózont meg mindent. Furcsa mód mégis egészen élvezetes hülyeség. Aztán az ötödik rész már csak a kötelező ikonikus karakterek behozása, és egy nosztalgiavonat volt. Egy ehhez hasonló visszatekintés. És ahogy elnézem, az utolsó (?) rész is ilyen lesz, mert megint Raccoon, megint Red Queen… Persze úgyis megnézem, mint mindig… :D
    Aztán ha vége, jöhet egy igazi RE adaptáció.

  2. Az első rész egész jó volt. A második és a harmadik is elmegy. De a többi folytatás kritikán aluli.

  3. Az első rész nagyon jó volt. A második nagyon nem tetszett. A többit meg már nem is tudom, hogy melyik-melyik volt. Az a rész nem volt rossz, amiben tetőre leszállt a repülővel, meg az se volt rossz, aminek az eleje visszafelé kezdődik, de hogy melyik melyik rész volt, azt nem tudom, mert teljesen összemosódik. Biztos, hogy megnézem az “utolsó” részt azért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.