John Wick 2-előzetes: a nyugdíjas évek előtt

Úgy tűnik nem csak visszatért a gyilkolászós munkához John Wick, de most újabb ellenfeleknek a száját kell elkennie. Ezúttal az első részben bemutatott bérgyilkos közösség fölötti uralomra törő ember a főgonosz.

johnwick-2-trailere-screenshot

Mikortól is lehet előrendelni a jegyet? Videó a tovább mögött.

human
írta
2016. 10. 09. 03:51
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “John Wick 2-előzetes: a nyugdíjas évek előtt” bejegyzéshez

  1. Hát a k*rva életbe nem gondoltam volna, hogy valaha várni fogok egy lélek nélkül gyilkolós akciófilmet, ami ráadásul folytatás, de minden itteni poszt után egyre jobban rá vagyok pörögve. Nagyon rendben van a trailer is, jöhet, még pár folytatással vagy spinoffal együtt. A kis apróságaival az első részben teremtett egy olyan univerzumot, amit simán lehetne tovább építgetni.

  2. Az első rész egyenesági folytatása, ha nem lenne előző rész és eddig csak ez a trailer lenne marhára nem érdekelne, annyira lapos volt, de az utolsó jelent azért elég jópofa volt. :)

  3. A magyar törvények szerint még bő 10 éve van hátra, hogy nyugdíjba menjen, úgyhogy 4-5 maffiabanda még simán belefér az idejébe. :)

  4. Amikor 27 másodpercnél a vállához emeli a mordályt fura nekem! Mintha fordítva lenne a távcső! Hozzá nemértő vagyok nézzétek el ha tévedek!

  5. Valaki tudna segiteni,mi a klasszikus zene cime 0:34-tol!!Koszonom!!

    A film egy igazi olommergezessel er fel :D:D Moziba nezos,utana meg egymas utan,mindkettot!!Remelem trilogia lesz?? :)

  6. Megalodon: mi a klasszikus zene cime 0:34-tol!

    A Négy évszak egyike Vivalditól. Pontos címe: Concerto No 2 In G Minor Summer III Presto. Itt annyiban turbóztak rajta, hogy a negyedek első traktusát egy dobeffekttel hangsúlyozták. Az eleje is Vivaldi, ugyanez a címe szinte, csak az a Summer I.

  7. Ez így nagyon faszán néz ki :)

    @gumiember:

    A mordály amit látsz egy TR1 AR15 (Taran Tactical, anno Taran Butler mesterlövész tervezett, az optika egy Trijicon TR24 és nincs fordítva feltéve :)

    Ez egy 2000$-os karabély, amire egy 800$-os optika van felszerelve :)

    John Wick ebben a filmben sem szarral gurigázik, amit láttunk emellett eddig az előzetesben a markában az egy

    TTI Glock tuning 1200$

    Kimber Warrior 1500$

    kiváló portéka mind, de lefogadom a “taktikai” zakók többe vannak Keanu-n.

  8. Semmi bajom az akciófilmekkel, de nekem az első sem tetszett, és ez a trailer sem fogott meg. Viszont én ismerem Vivaldit :)

  9. A kommentek kellettek ahhoz, hogy felfogjam Fishburne és Keanu találkozásának történelmi mivoltát! :D De mentségemre szóljon, hogy reggel van még.

    Na újranézem ezt a trailert, mostmár átszellemülten.

  10. The myth, the legend, Neo. -mondta a galambász Morpheus. Kicsit tele van már a zacsi, hogy L.F. mindenhol ott van.. :)

  11. Élien: Végre, rajtam kívül még egy ember akinek nem jött be az első rész. Én értetlenül állok a nagy hype-on, számomra kb. nulla volt az a film, de nekem már annó a mindenki által körbedicsért Taken se jött be, így biztos csak az agyatlan hentelős műfajra vagyok immunis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.