140 perces lesz az Assassin’s Creed

Most akkor jöhet a matek, miszerint a rendező azt mondta, hogy a jelenetek 65%-a a jövőben játszódik, és csak 35% lesz az inkvizícióban. Szóval *0.35… áh túl éjjel van, fejben nem megy, de a számológép szerint 49 perc. Hmmm. Pedig a trailerekben főleg azt mutogatják.

assassin_27s-creed-2789770

Ha nem igaz a 35%, akkor a marketing csapat helyében ezt már rég próbáltam volna kommunikálni, kiadni az interjúzó színészeknek, hogy mindenképp cáfolják és a többi. Decemberben minden kiderül majd, mivel gondolom azért megyünk rá.

10 hozzászólás a “140 perces lesz az Assassin’s Creed” bejegyzéshez

  1. Hmmm… akkor ezt talán nem vágja szarrá a stúdió. Komolyan mondom, egyre kiváncsibb leszek. A jelenleg a semmi ágán ülő kis szivem el tudná viselni, ha a WarCraft helyett az Assassin’s Creed töri meg igazán végleg a játékadaptációk átkát, csak törjön már meg végre :)

  2. Ha a kritikákat pozitívak, akkor igen. Nem első hétvégés, annyira nem meggyőző az eddig kiadott anyag.

  3. Háh, 140 perc! 140?! 140! :D F*ck yeah! Ez egyre érdekesebben hangzik. A múltbéli rész százalékához csak annyi fűznék hozzá, hogy igazából én már úgy is örültem volna a múltnak, ha olyan érdekesen, velősen és üresjáratok nélkül csinálják meg, mint a Lineage-t – ami nem mellesleg csak 30-35 perces volt. Lehet rövid lesz, de remélhetőleg legalább ütős.
    Ez a hír most feldobott, így kell kezdeni egy napot :)

  4. 1. Azért szerintem csináltak jó játékadaptációt (Resident Evil, Silent Hill), tehát a jég már megtört. De az tény, hogy kevés van belőlük. Kb. fehér holló kategória.

  5. Én is a visszajelzések alapján fogok dönteni, hogy moziban nézzem-e. De tény, hogy nem is vagyok a játék(ok) rajongója (de még csak ismerője sem igazán).

  6. random topikokba offolsz, nem tudom mire számítasz ha az offot mindig törlöm? levélre szívesen válaszolok, twitteren vagy facebookon is megkérdezheted.

  7. zsozso, ha negatív a visszhang, akkor miért fizetnék érte egy mozijegyet? Nem vagyok saját magam ellensége.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.