Aladdin Guy Ritchietől

A ténylegesen alakuló élőszereplős Disney filmek elég érdekes kezekbe kerülnek mostanság. Na jó, Favreau már letett pár sikert nekik az asztalra, így a Lion King vele nem annyira meglepő, de basszus, Guy Ritchie? Rábíznák a dzsinnes, repülő szőnyeges nagyon vicces rajzfilm élőszereplős változatát.

A zenei rész is maradna, viszont Ritchie az időrenddel variál majd.

SHH-14382 Director GUY RITCHIE on the set of Warner Bros. PicturesÕ and Village Roadshow PicturesÕ action-adventure mystery ÒSherlock Holmes,Ó distributed by Warner Bros. Pictures.

human
írta
2016. 10. 11. 03:39
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Aladdin Guy Ritchietől” bejegyzéshez

  1. Amitől féltem, bekövetkezett. Utáljatok érte, hogy kimondom, nem érdekel, de fogalmam sincs, hogy fognak tudni egy rendes Dzsinnit szerezni; aki megjelenésre megüti Bud Spemcer szintjét, hangra meg Robin Williamsét. És amúgy meg tényleg bakker, Guy Ritchie? Ezt a filmet már előre gyűlölöm és szeretem.

  2. @Edrick

    A dzsinn tuti CGI lesz, hangot meg majd találnak neki. Williams nyilván pótolhatatlan, de azért van miből válogatni.

  3. Meh, tök mindegy ki lesz Aladdin, magyarul úgyis Mikó István lesz, a többi nem számít :D Mellesleg az Aladdin tv-sorozatban 94-ben Dan Castellaneta volt Dzsini… istenkáromlás :OOOOOOO

  4. Lehet hogy Ritchie csak addig lesz a rendező, amíg az Arthur-os filmjét be nem mutatják :) Vajon a szereplők mennyire lesznek kihipózva?

  5. Aladdin szerepére szerintem be fogják tenni Riz Ahmedet, a Dzsinn szinkronja meg Jack Black vagy Kevin Hart lesz :D

  6. @tacsko:
    Aladdin: Kevin Hart :)
    Viccet félretéve, Ritchie már a Holmes-kalandokkal átnyergelt a “12-es karikás” közönségfilmekre, szóval nincs min csodálkozni.
    Ez a feldolgozás amúgy pont annyira kell, mint egy CGI Dzsungel könyve kellett.

  7. Nem volt rossz a Dzsungel könyve de az alapmesének amiből készült a nyomába sem ért! Teljesen felesleges feldolgozás volt. Aztán,hogy pénzügyileg megérte-e…..

  8. Techdemonak tökéletes volt a Dzsungel könyve, én az Avatar óta nem emlékszem ilyen tökéletes látványra, szintet lépett megint a CGI, nem bántam meg, hogy megnézetem.

  9. Ez a puhapöcs valami gengsztertolvajt csinál Aladinnből, Jafar meg valami keresztapa lesz. ÁÁááá. Én ezt nem akarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.