Army of One-előzetes: Nic Cage elszabadult

Eszméletlen ez a trailer! Kezdjük ott, hogy igaz történet alapján, de egy elborult amerikairól szól, aki Isten parancsára egyedül, egy katanával felfegyverkezve indult Osama Bin Laden után. Mármint el akarta kapni a terroristát. Mindezt a Borat rendezőjétől.

nicolas-cage-army-of-one-movie

Nem mozifilm, de basszus, kedvem támadt megnézni. November 5-én ha még emlékszem rá, akkor meg is tehetem majd. Videó a tovább mögött.

(youtuberól egyelőre irtják, sorry)

human
írta
2016. 10. 11. 03:44
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Army of One-előzetes: Nic Cage elszabadult” bejegyzéshez

  1. Élénken emlékszem, 9/11 után mennyire fogadkoztak a stúdiók, hogy ezután még egy felrobbanó épület sem lesz majd a hollywoodi filmekben…

  2. Csak egy gyors keresés. És emlékszem, beszéltek erről a hírekben is, vagyis hogy Hollywood visszafogja a filmbéli rombolásokat – nem csak a 9/11-re és a World Trade Centerre vonatkozóan, hanem általában.

    “You may remember Hollywood’s initial response to that trauma. In the year of our Kubrick 2001, all those disaster movies had finally come home to roost and the industry imagined itself implicated. Only days after the Event, the studios reported an FBI warning that they could be Bin Laden’s next target; on 21 September, a rumour swept Los Angeles that they were! Releases were delayed, movies re-edited, projects cancelled. There were solemn promises that motion pictures would henceforth be a “kinder, gentler” form of entertainment.”

    https://www.theguardian.com/film/2012/may/11/avengers-hollywood-afraid-tackle-9-11

  3. Élien: ööö, ez mit bizonyít. ha fogadkoztak a stúdiók, akkor linkelj valami stúdiósat. a kutya sem mondana ilyet.

    az, hogy valaki pletykákról meg fogadkozásokról ír, a világon nem jelent semmit. meg egyébként sincs szó ebben felrobbanó épületekről, csak kedvesebb szórakoztatásról. nem mintha ez nem lenne ugyanakkora marhaság.

    az, hogy egy tragédia után valamit újravágnak vagy elhalasztanak, leállítanak, az természetes. de utána az élet megy tovább.

  4. Igaza van,jól.mondja.Én is emlékszem ilyenre Még Willis is nyilatkozott olyat,hogy egy darabig nem lesz akciófilmben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.