Már puhul Craig

A legújabb kommentjei alapján már úgy tűnik, hogy valamivel csak sikerült meggyőzni, és visszatér a James Bond szerepbe talán.

craig-car-james-bond

Először a kemény forgatási nap utáni “öreg vagyok én már ehhez” dologra reagált:

They say that sh*t sticks, and that definitely stuck. It was the day after filming [stopped on ‘Spectre’]. I’d been away from home for a year. Boo-hoo. It’s a good gig. I enjoy it.

Kicsit ki volt készülve, ezért mondta, de amúgy jó a meló.

Hozzátette amúgy, hogy az eddig pletykák (fent linkelve) alaptalanok, mivel még nem tárgyaltak a filmről. Ami kicsit vicces lenne amúgy, és azt mondom, hogy kamuzik, mivel a stúdió nyilván minél előbb akarja folytatni az 1 milliárdokat hozó franchiseát, nem ültek 1 évig rajta tárgyalások nélkül.

As far as I’m concerned, I’ve got the best job in the world. I’ll keep doing it as long as I still get a kick out of it. If I were to stop doing it, I would miss it terribly.

Viszont az utóbbiból úgy tűnik, hogy a “fasza meló” lesz a mantra, meg hogy hiányozna neki a szerep. Csinálja amíg élvezi.

19 hozzászólás a “Már puhul Craig” bejegyzéshez

 1. Pedig már reménykedtem, hogy végre lesz egy kis vérfrissítés. Szerintem a sorozat az erőltetett Spectre-vel teljesen kifáradt. Eleve Craig is már túl öreg hozzá és valahogy soha sem ült nekem mint Bond (kivétel a Casino Royale, az tényleg rohadt jó volt!)

 2. Pénz beszél, ha rajta múlik még 80 évesen is Bondot játszik, a többi csak bulvárrizsa.

 3. Szegénykém jol tönkre lehet. Most még azt a car 75 milliot is ra akarják tutymálni.

 4. Szerintem Craig rendben van, egy normális rendező kell ide. Meg a nevetséges, 1 kézzel fogom a gépfegyvert és leradírozok vele 5+ ellenfelet 160 fokos körben jeleneteket talán mégsem kéne.

 5. 75 milliós gázsiért a következő részben fussa végig a kínai Nagy Falat és csábítsa el Gábor Zsazsát (ha már Monica Bellucci is megvolt)

 6. Pénz beszél. Szerintem a Spetre sem volt annyira katasztrófa, csak a Skyfall után csalódás volt kissé. Kell egy rendező, aki ért az akcióhoz és szívvel-lélekkel csinálja, mondjuk Doug Liman.

 7. Craig jó Bond csak élje is bele magát ha elvállalja.
  Én Edward Zwicket látnám szívesen rendezőként.

 8. Számomra megöli a varázst, hogy mindig visszatartják Bondot és ez őt is gyötri. A 24-ben látható Jack Bauer megoldás nekem jobban bejön, ahol akár az amerikai elnököt is letartóztatja, ha az akadályozni akarja.

 9. Piemaker tk igazad van, Edward Zwick kiváló választás lenne a direktori székbe. Nagy ért a drámához, az akcióhoz és a nagyívű jelenetkehez is. Mindent kordában tud tartani.

 10. persze, hülye lenne nem elvállalni, de legalább nem egy szánalmas hülye lenne. ezek után azt is kinézem belőle, hogy bond nőjét is eljátszaná ennyiért.

 11. Nem hiszem hogy a Bondok után nagyon elárasztanák nagy gázsit kecsegtető munkákkal.

  Ő is olyan mint Kevin Costner, … lásd hulló csillag, Craig Davidnek a Bond filmek után már csak lefelé fog menni a szekér.

  Mondjuk nekem am se volt soha szimpi, én örültem volna ha végre lecserélik.

 12. lehet poénnak szántad, de én megnéznék tőle egy Bond filmet. és mostanra már akciójelenetet is tud rendezni, szemben a batman begins-szel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.