X-Men: Apocalypse őszintén

Sajnos mindenben igazuk van a Honest Trailereseknek. Nem csak pár apróságot emelhetnek ki humorosan, hanem konkrétan rossz a film az alábbi videóban látható dolgok miatt.

7 hozzászólás a “X-Men: Apocalypse őszintén” bejegyzéshez

  1. Szerintem is rosszul sikerült. Sajnos. De legalább kaptunk egy jó Rozsomákot arra a kis időre. A film legjobb része Logan tombolása. Nincs pofázás csak aprítás és végre fröcsög a vér.

  2. Jaja a Logan zúzás és a Metallica betét, ezek kb. 5 perc voltak. A többi egyszerűen hulladék.

  3. A hulladék az az Asylum és a társai. Sem az Apoclaypse, sem a Suicide Squad, sem a Warcraft, sem a Batman v Superman nem volt annyira rossz, mint amennyire lehúzzák őket. Megosztó vagy csalódás az lehet, de szarnak nem nevezném egyiket sem. Mindegyik filmet nagyon sokan szerették és utálták is. Most minden blockbusternél az a divat, hogy vagy nagyon istenitik vagy nagyon lehúzzák. Az én szememben a Civil War semmivel sem volt jobb, mint az emlitett filmek. Sőt, ami a motivációkat illeti, azokban kurva gyenge volt a Civil War.

  4. Szerintem egyetlen nagyon gáz dolog volt ebben a filmben, amit ebben a videóban meg sem említettek, az pedig Apocalypse hangja volt. Semmi fenyegető nem volt benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.