18 hozzászólás a “Ma délután új Rogue One trailer érkezik” bejegyzéshez

 1. Na végre a nagy Halálcsillagos poszter óta itt egy másik, ami normálisan néz ki. A többi eléggé fércmunka.

 2. Nekem is tetszik a poszter. A új trailert viszont megpróbálom elkerülni (ha lehetséges).

 3. Ezek tuti bölcsészek. Ennyi távolba merengő arcot is csak ott látni.
  Viccet félretéve, amúgy mérhetetlenül feminista.

 4. Pedig a 4. rész idején és előtt nagyon úgy tűnik, hogy csak azok voltak. Hány idegent tudsz összeszámolni az első Halálcsillag megsemmisítése előtt a Yavin 4 pilóta eligazítójában? Hány ült X és Y szárnyúkban a csata idején? Segítek, egy sem. De még az 5. részből sem rémlik idegen lázadó Chewbaccán kívül. A 4. rész elején mikor lenyomták a Tantive IV-ben a lázódokat ott is csak kizárólag emberekből állt a legénység. Szerintem teljesen rendben van a jelenlegi felállás.

 5. Vitába nem szállok senkivel sem. Ez az én álláspontom, én úgy látom. Egy tündérarcú lány, a sok rosszarcú szakállas férfi fölött…
  Már maga az elrendezés is. Propaganda ennyi. PONT

 6. De ha mondjuk egy pasi lenne a középpontban és a lányok lennének alatta rögtön oké lenne? geez…ez a betokosodott gondolkodást. :) No offense ofc csak máig nem tudom felfogni hogy az emberek miért akadnak fent ilyen dolgokon. Lásd Aliens..oh my god női főszereplő. Mégis máig az egyik legbadassebb arc. :)

 7. Teszi: lehet elsőre nem tűnikfel de ott van még egy Darth VAder is aki nagyobb mint a csajszi, ha egy megnyugtatja a lelki világod :)

 8. “Viccet félretéve, amúgy mérhetetlenül feminista.”

  Ha kérhetem legyünk igazságosak akkor. A világ ÖSSZES filmjeinek LEGALÁBB 95%-ban FÉRFI a főszereplő! Azokat miért nem savazza senki, a nők miért nem jönnek sírni, hogy “Megint egy nő a főszereplő!” Szerintem undorítóak az ilyen kijelentések a hím soviniszta emberektől.

  Egyébként a poszter baromi jó ez az előzetes meg kész. Kiégtem mára tőle. :D

 9. “Megint egy nő a főszereplő!” helyet “Megint egy FÉRFI a főszereplő!” akart lenni. :D

 10. Sztem is mérhetetlenül feminista már az egész, én le is tettem a Star Warst miatta. NH volt az uccsó amit néztem. Majd még talán a Han Solosat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.