Öt darab Fantastic Beasts-film lesz

Rowling úgy döntött, hogy trilógia helyett inkább nemugrikbe a szó, de 5 részes lesz a franchise. Eleinte csak azért emlegettek hármat, mert tudták, hogy egynél többre van puskaporuk, de mostanra a történet nagyjából megvan, és úgy néz ki öt részre szedve tudják majd moziba küldeni.

Ünnepeljünk egy új poszterrel, és egy “ígykészült” videóval, amiben mindenki, akinek köze van a filmhez élteti azt.

fantastic_beasts_and_where_to_find_them_ver15_xlg

39 hozzászólás a “Öt darab Fantastic Beasts-film lesz” bejegyzéshez

 1. Két okos. A film siker lesz, nem kell sok ész ahhoz, hogy ezt felfogd. Rowling pedig rwmwk író, biztos vagyok benne, hogy tudja mit csinál.

 2. A HP könyveket élveztem, a filmek szódával elmentek, de ezt kihagyom mert utálom Redmayne pofáját.

 3. Biztos megnézem moziban, mert a HP filmeket is szerettem. De ezt a Redmayne gyereket nem fogom bírni 5 részen keresztül, az tuti…

 4. Miért, most komolyan?
  Azt hittem lesz egy jó kis történet és kész, annyira azért nem kellene erőltetni. Nem mondom, biztos lesz bevétel, de már a Hobbitnál kicsit sok volt a három pedig ott is volt alapanyag.

 5. nemtudom, hogy farrel miatt van-e, de nagyon winters tale erzesem van, az meg zakozott rendesen.

 6. Ez a poszter olyan mintha vmi nagy gatsby-s film készülne megint! A film sztem nem lesz bukta ugyan úgy igény lesz rá mint a gyűrűk ura után a hobbitra!

 7. Az utolsó előtti Potter film is milyen jó volt ugye? Ott is sok értelme volt ketté választani a befejezést.

 8. Érdekes latni hogy mennyien vannak perpill a film ellen. Megnéztem a tegnapi elo interjusorozatot es hat ram is atragadt abból a rajongásból amivel a stab készítette a filmet. Remélem vannak meg closeted hp fanok legalabb akik sikerre viszik a filmet mert elkezdett nagyon érdekelni:)

 9. Pénz az dőlni fog dögivel, mint a Transformers szériánál. Tök mindegy milyen szart gyártottak, a gyerekek miatt jó nagy volt a bevétel, és ezáltal a biztos folytatás. Nem azt mondom, hogy rossz lesz, de biztos hogy kaszálni fognak vele.

 10. aki szerint Rowlingot a pénzt izgatja, az nem hallott arról, hogy ő az első milliárdos, aki már nem milliárdos a jótékonykodása miatt, ugye?

 11. Tőlem jöhet… ha Redmayne kinyiffan legkésőbb az első végén és nem is hozzák vissza. :D

 12. Van azért HP világában elég puskapor ahhoz, hogy több filmet készitsenek. Én mindenestre örülök neki, remélem jó filmek lesznek. Mindenképpen nézős…

 13. Valoszinuleg ugis moziban nezem, de nekem errol megis az jut eszembe, hogy Rowlingnak mas konyvek irasa nem igazan jott be, aztan akkor inkabb visszater a HP vilagahoz…

 14. Radmayne miatt kar, biztos megnézem, de annyira antipatikus hogy kedvenc tuti nem lesz nálam. Valaki megitathatna vele par liter vizet meg akkor mar egy Labellot is elmajszolhatna.

 15. Tőlem jöhet legalább lesz mit olvasni :) valamiért Dan Brown és Rowlingon kívül mást nem tudok befejezni.

 16. azt hittem csak engem idegesit Radmayne feje. de ugy latszik mast is. ez nem tudom, hogy jo, vagy rossz.

 17. Csiki: Az megvan, hogy Rowling írja amúgy Rober Galbraith név alatt a Cormoran Strike-könyveket? Való igaz, hogy teljesen más a célközönség, lévén ezek krimik, de finoman fogalmazva is meglehetősen sikeresek.

  A filmről: Kevés olyan színész van, akit egyszerűen annyira nem bírok elviselni, hogy akkor sem nézek vele semmit, ha nekem fizetnek érte, de Redmayne ilyen. Szóval bármennyire is imádom a HP könyveket/filmeket, ez nekem tuti kimarad :(

 18. Huh, sok hülyeség összegyűlt itt most. Szögezzünk le pár dolgot:
  – a film nem fog bukni, nem is értem, hogy jutott ez valakinek eszébe
  – Redmayne lehet bírni vagy nem, de az tény, hogy az eddigi HP karakterek közül kinézetre, arcra, viselkedésre egyáltalán nem lóg ki ebből a világból
  – mindegy mennyi részt terveznek, ez úgyis módosul még többre vagy kevesebbre, de azt megsúgom, hogy ez az univerzum is van olyan izgalmas, sokrétű, mint az SW, szóval lesz mit elmesélni, nem úgy fognak hozzáállni, mint a DC-filmekhez, nyugodt lehet mindenki
  – Rowling nem fejőstehén, a HP filmek után is rengeteg infót, novellát osztott meg a neten a szereplőkről, régi históriák, ez az ő kedves gyermeke, szereti, agyal rajta, érti, érzi és az megvan, hogy jó író?

 19. Nyilván a HP sorozat is Rowling miatt lett sikeres, nem pedig a színészek miatt! Mármint, ha sokan rajonganak egy író stílusáért és imádják a sztorijait (lásd. L. Laura XD) akkor nincs miről beszélni! Akik megnézték a HP filmeket azok meg fogják nézni ezeket is “történjék bármi!” XD

 20. sugabubus: Bocs, de tényleg nem értem, hogy képes valaki ilyet komolyan leírni (Max. úgy, hogy nem olvasott tőle semmit, felteszem.)

  Rowling korunk egyik legjobb írója. Lehet szeretni, vagy nem, de ezen a tényen nincs mit vitázni.

  A filmek sikeresek lesznek, én sem értem, hogy a HP univerzum döbbenetes sikere után, hogy gondolhatja bárki az ellenkezőjét.

 21. Wayne mondta az Avatar kapcsán,hogy a második rész lesz a döntő.
  Itt is ezt érzem.Az elsőre még mindenki kíváncsi,az bőven hozni fog még ha gyenge is lesz.
  Mint a TV sorozatoknál:mennyi nézőt tart meg a folytatásra?

 22. Uram atyám, hogy a csengettyűs viharos jó édes kivert életbe írhat le valaki olyat, hogy Rowling korunk egyik legjobb írója?

  Megyek és fellövöm magam a sztratoszférába.

  (Olvastam az összes HP könyvet, és elismerem az írónő érdemeit, de annyira ne legyünk már szellemi toprongyok hogy ilyet leírunk basszus.)

 23. Rowling szerintem sem jó író. Alapból a HP egész története elfért volna 3 könyvben és 4 filmben, mindemellett semmi eredeti nincs benne. Szóval szerintem már ez az új film is tök fölösleges, nem hogy még 4 ilyen!

 24. Inkább a 8. könyvből csinálják meg a filmet! Jó, nyilván Alan Rickman nélkül halálra ítélt vállalkozás lenne, de azt szívesebben nézném, mint ezt.

 25. Nem értem a fanyalgókat, adjunk már neki egy esélyt. Lehet, hogy jó lesz, az is lehet, hogy pocsék lesz, de előre ne írjuk le, pláne, hogy nincs összehasonlítási alapunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.