Statham és Li Bingbing vs. Meg

Az óriáscápás film, amiben Carcharodon Megalodon kerül elő a Marina árokból, és csak jó öreg kopi hősünk kapcsolhatja majd le. A producer Lorenzo di Bonaventura (Transformers), szóval nem Asylum szintről van szó, és ez az első kép a forgatás kezdéséről.

meg-first-look-image-jason-statham-v-shark

human
írta
2016. 10. 16. 03:01
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Statham és Li Bingbing vs. Meg” bejegyzéshez

 1. Ez a Li csajszi ott van a szeren, gyönyörű.
  Amúgy nem hinném, hogy véres lesz a film, mert a megaolodon akkora cápi, hogy nem kell falatoznia, simán egészben nyel le bárkit :-)

 2. Korábban még úgy volt, hogy ezt a filmet Eli Roth rendezi. De úgy látom nem merték rábízni egy ekkora projektet. :) Inkább megy Bosszúvágy remake-t rendezni. De “jó” lesz!
  Amúgy Li kisasszony elég mutatós volt a Kaptár: Megtorlás-ban is. Csak Ada karakteréhez mondjuk szerintem nem elég az, hogy vizuálisan szemrevaló legyen.

 3. ”Steve Alten:Meg”

  Csodalkoztam,hogy anno kiadtak magyar nyelven.Nagyon jo konyv es remelem a film is jo lesz!!

 4. Statham lesz Jonas Taylor professzor az őslények zseniális kutatója? :D
  Kiadhatnák a többi Meg könyvet is magyarúl.

 5. Nem Asylum szint de akkor is olyan ez a hír mintha Statham próbálna a B-filmekből valahogy lejutni a ZS szintre. :)

 6. A MEG gyerekkorom egyik rongyosra olvasott könyve volt, szóval kíváncsi vagyok, mi sül ki az adaptálásból. Főleg hogy a főhőst Statham kelti életre, akit bár nagyon bírok, de kb. az utolsó ember lett volna, akit olvasás közben elképzelek erre a szerepre. :D

 7. Én az utóbbi időben nem nagyon találkoztam értékelhető cápás produkcióval.
  A zátony is egy olyan semmilyen film volt …
  Utoljára talán a háborgó mélységben volt egy kis fantázia, de az se tette túl magasra a lécet. Csak hozott egy elfogadhatót…

 8. Szerintem a Zátony marha jó film lett. Háborgó mélység óta nem láttam paráztató cápás filmet.

 9. egy kis wiki:
  2008-ban Stephen Wroe vezetésével egy kutatócsapat kísérleteket végzett a fehér cápa harapáserősségének mérése céljából. A kísérlethez egy 2,5 méteres példányt használtak fel; aztán izometrikus viszonyításokat használva, a legnagyobb és legkisebb – úgy méretben, mint testtömegben – ismert óriásfogú cápa példányokhoz arányítva, a fosszilis cápa harapáserőssége elől 108 514 N lett, hátul 182 201 N; holott a legnagyobb fehér cápáé 18 216 N.[5] Összehasonlításképpen a Dunkleosteus nevű, devon időszakbeli páncélos őshalnak a harapása 7400 N lehetett.[42]

  Ősbálna csigolyaközpont, melyen óriásfogú cápa fognyomok vannak
  Wroe és kollégái megjegyzik, hogy a cápák táplálkozás közben erőszakosan oldalra mozgatják fejüket, ami tovább növeli harapásuk erősségét. Emiatt a zsákmány által érzett harapás valószínűleg nagyobb, mint amit becsülni lehet.[5] A szóban forgó állat igen erős harapásának elképzeléséhez figyelembe kell venni, hogy ő maga egy hatalmas állat volt, mi több, aktívan vadászott a nagytestű tengeri emlősökre, köztük bálnákra is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.