Alice bosszút áll

A Resident Evil lezárófilmjéhez dobtak össze még egy előzetest. Van itt repülő kitjda milyen lénytől kezdve nyugid komputer kislányon át minden, miközben posztapok vágóképek dobják fel a hangulatot. Lássuk a nemzetközi, pár jelenettel felturbózott előzetest.

9 hozzászólás a “Alice bosszút áll” bejegyzéshez

  1. Egy részt se láttam, de azt kel mondjam ebben a trailerben van pár pöpec kép/jelenet, még ha ótvar nagy B filmnek is készült.

  2. Azt nem értem, miért nem lépték meg egyszer sem az alkotók, hogy egy pár rész erejéig Alice legyen a főgonosz? A második rész vége után én biztosra vettem, hogy ez lesz. És akkor addig valaki mást beállítani főszereplőnek, mondjuk Jill-t. Szerintem simán dobott volna a sorozat színvonalán.

  3. Katasztrófa, mint az összes többi része. Az egész széria csak megcsúfolása a Resident Evil címnek. Bár játék hűek maradtak volna.

  4. Azzal a rengeteg Alice klónnal mi lett? Velük simán megoldhatná a felmerülő problémákat! :D Hahahaaha! :D Na minden esetre már ideje befejezniük,szóval csak támogatni tudom a befejező részt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.