Red Dead Redemption 2-előzetes

Oké, ez játék, de olyan jó kis vadnyugati hangulata van, na meg a Rockstar a jó narratíváról is híres, szóval elfér. A lényeg, hogy jövőre (ha nem tologatják:) jön a Red Dead Redemption folytatása. Videó a tovább mögött.

15 hozzászólás a “Red Dead Redemption 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. sum-blink: Valószínűleg egy jó része “engine footage”, vagyis a játékmotorban készült animált jelenet.

  2. Nagyon jó, várom, az első részt is imádtam.

    De basszus, ez gondolom már tényleg nem lesz xbox 360-ra, kénytelen leszek most már venni egy one-t, ezért mindenképpen. Végülis, már egy rahedli játékom van rá, a havi ingyen goldos játékok szépen összegyűlnek, jövő őszig még egy tucat hozzájön majd.

  3. REvolverhez sajnos nem volt szerencsém,de a Redemption nálam top 5. Később tuti jön majd PC port is, like GTA V

  4. Hát ha az engine, akkor nagyon durva, már nem tudom hova lehet fejlődni grafikában. A lovas részen látszik, hogy játék, de ezek a tájak…

  5. (Mint írtam is, nekem biztos kimarad egy generáció is akár, míg lesz ps4-em, csak azt gondoltam vajon addig ez elavult lesz-e, ha totál fotórealisztikus. :D)

  6. Fotorealisztikustol messze vagyunk meg, de ez akkor is gyönyörű, ráadásul ingame. Biztos be van állítgatva, faszan fenyelve stb, de ha jokor jar jo helyen az ember, simán belefuthat ilyenekbe. Szerencsére a Rockstar nem a ubisoft, nem veri at a vásárlókat. Rajtuk kívül csak a Naugthy Dogban lehet vakon is megbízni.

  7. ajj megint a tejóriák, ennyi erőből írhatnánk fantasy-t is. A közelmúlt, nem éppen azt erősítette meg, hogy “early footage”-os bepromózást követte a beígért grafika. Witcher 3 nem éppen jó példa konzolra meg pláne, hogy a max fps is a 25-öt verte alulról. Amúgy meg mit kell csodálkozni, a kiadott játékokra a pc-s vásárlóerő átlag 7% és akkor rohadt sok a szóda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.