Mégis lesz Uncharted-film?

A Sony elvileg fast trackeli az Uncharted filmet, ami ha igaz, akkor jövőre forgathatják. Az biztos, hogy pár hónapnyi hallgatás után hirtelen bejelentették a rendezőt: Shawn Levy (Stranger Things, Night at the Museum, Real Steel). Egy ideig 2017 nyarára volt tervezve a film, de arról már letett a stúdió. 2018 nyara lesz ebből? Egyáltalán lesz belőle valami tényleg? Egy kalandfilm mindenképp kéne, de ha bukik az Assassin’s Creed akkor szerintem még simán lelőhetik ezt a projektet, na meg a Tomb Raidert is.

A történet elvileg El Dorado, egy dél amerikai aranyváros keresése körül bonyolódik majd, de már annyi író volt a film körül, hogy még bármi lehet ebből.

uncharted05

10 hozzászólás a “Mégis lesz Uncharted-film?” bejegyzéshez

 1. Sosem játszottam vele, mert nincs ps-em, de örülnék végre egy jó és új akciósorozatnak, legalább leszállnának szegény Indyről.
  Bár El Dorado elég elcsépelt téma, már nagyon sokszor feldolgozták szinte minden műfajban, ez elveheti sokak kedvét, így talán jobb lenne valami egyedivel nyitni.

 2. Amugy is a 2. jatek a sorozat fenypontja, siman kezdhetnenek azzal. De igazabol a lenyeg az, kit talalnak Nolan North helyett Drake-nek, meg persze Elenanak.

 3. Drake karaktere sztem kiköpött Chris Pratt, viszont Elenával kicsi bajban vagyok, talán Margot Robbie lehetne csak mostanában kezdik túltolni a hölgyet.

 4. Chris Pratt. A nagypofájú hülyét itt is tök jól hozná. Rá van írva a szerep. Viszont a természetfeletti dolgokat kíváncsi vagyok milyen formában merik belerakni.

 5. Mammut:

  Spoiler féleség:
  Az első részben El Dorado nem pont ugyanaz, ami a közismert jelentése. Szóval van benne valamekkora egyediség, de ha ugyanaz lesz a sztori, akkor az biztos hogy ez csak a végén fog kiderülni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.