The Incredibles 2 és Toy Story 4

Ahogy sejtettük, a Toy Story 4 2019-re lett tolva, cserébe a The Incredibles 2 pedig 2018 nyarán lesz látható. Amúgy durva, hogy régen a Pixar név az volt, hogy muszáj látni, most meg “ehh, majd megnézzük”. Valahogy csökkent a láz, főleg ilyeneknek, mint a Toy Story 4, hiszen a trilógia tök szépen volt lezárva. Amúgy John Lasseter rendezi, aki a Toy Story 1-2-t szállította.

pixasincrbl2ts4

Az Incrediblest mondjuk sosem szerettem, nem tudom miért, értem miért éltetik sokan, de nem tetszik. Mondjuk aki máshogy gondolja, az megnyugodhat, hiszen Brad Bird akkorát hasalt a Tomorrowlanddel, hogy kénytelen összehozni a Disneynek az Incredibles folytatását, így ő rendezi. Elvileg rengeteg ötletet nem tudott beletenni az első részbe, szóval most majd kiéli magát.

10 hozzászólás a “The Incredibles 2 és Toy Story 4” bejegyzéshez

  1. Én sosem éreztem egyik animációs filmnél sem, hogy ezt muszáj látnom. Főleg nem moziban. Majd esetleg valamikor megnézem a gyerekeimmel. A kicsiknek meg mindegy, hogy mikor jönnek ezek a folytatások, mert van annyi mese, hogy a fele is sok.

  2. Az a baj, hogy a Finding Dory is Andrew Stanton Canossa-járása volt, amiért óriásit bukott a John Carterrel. Most, ahogy a cikkben is említésre került, Brad Bird is gyakorlatilag törlesztés miatt rendezi meg az Incredibles 2-t, így ez is elég izzadtságszagúnak ígérkezik, csak úgy mint a Finding Dory (ami megjegyzem, szerintem a Pixar eddigi legnézhetetlenebb rajzfilmje volt). A Dreamworks rajzfilmek szerintem évek óta verik minőségben a Pixarokat, holott anno csak a Shrek széria volt egyedül a tarsolyukban, szerintem mostanra a Kung-Fu Panda trilógiával és az Így neveld a sárkányodat részekkel simán lepipálták a Pixart (egyedül az Agymanók volt, ami kiemelkedő volt tőlük mostanság)

  3. Érdekes pont egy Incredibles hírnél ilyet olvasni, kb évek óta kiáltott folytatásért az anyag, és jó is, hogy hamarabb jön, nekem még valami 2020 rémlett.
    Mondjuk én se értem mitől hype-os ennyire, én simán csak kamaszként láttam, és amennyire hidegen hagy az összes animációs film (egy kezemen megszámolom mennyi tetszik) ezt meg legalább annyira szeretem.

  4. Valóban szép volt a Toy Story lezárás de még szebb hogy nézhetem még a vásznon kedvenc karaktereimet.

  5. Az Incredibles hirnek baromira orulok, nalam az a TOP1 animacios film, ha nem lattam 1000x akkor egyszer se :D Most mar csak remenykedni kell, hogy a kettes hozza a nagy elod szinvonalat, ha meg nem, akkor csak siman elfelejtem, hogy valaha is elkeszult, mint a HIMYM utolso 5 percet… :D

  6. Csiki- Irigyellek. Nekem nagyapám kerítés szagattó paprikás pálesza sem tudta elfeledtetni azt az egész utolsó részt, ahol 1 perc alatt elváltak Barneyék :D

  7. Alfie: engem Barneyek annyira nem zavartak :D bar hulye megoldas volt, de az ANYA-t elrontani mar muveszet sztem… :D

  8. Pixar név az volt, hogy muszáj látni, most meg “ehh, majd megnézzük”. – Ez azért van, mert egyre több mesét gyártanak. ha valamiből túl sok van, az egy idő után unalmas lesz. Ez mindennel így van.

  9. Ha kicsit hamarább jött volna a ToyStory 4 akkor egyetértenék veled Human, így közel 9 évvel a 3. rész után azt mondom, hogy végül is miért. Én amúgy a Hihetetlen Családot először nagyon szerettem, de mikor legutóbb Pixar összes maratont tartottam, akkor azt kell mondjam nagyon kilógott lefelé. Továbbra is döbbenet persze, hogy Verdák nem hogy 1, hanem 2 részt is megélt. Rengeteget kopott a cég varázsa, de azért még mindig az egyik legjobbak a piacon. Viszont a Disney nagyon visszajött a saját stúdiójával, gondolok itt arra, amikor végre hagyják a fenébe az éneklést.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.