A Sherlock Holmes 3 írószobája

Bár Downey még elfoglalt, de csináltak a filmhez egy írószobát, amiben ők hoznak majd össze valamit: Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Justin Malen (Baywatch), Gary Whitta (Rogue One), Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider), Kieran Fitzgerald (Snowden). És hiába várom a folytatást, azért kiábrándító látni, hogy ennyi ember dolgozik a forgatókönyvön, még ha ez is van minden nagy filmnél.

Downey, Jude Law és Guy Ritchie visszatérése várható. Csak hogy valami vidámabb is legyen a posztban.

sherlock-holmes

18 hozzászólás a “A Sherlock Holmes 3 írószobája” bejegyzéshez

 1. “Már a második rész is felesleges volt.”

  lol, ekkora marhaságot. láttad? ha igen, nem volt felesleges. ha nem, akkor meg nézd meg mennyi embert érdekelt:

  Domestic: $186,848,418 34.3%
  + Foreign: $358,600,000 65.7%

  nem, nem az a film felesleges, ami téged nem érdekel, vagy nem tetszik neked. nem körülötted forog a világ. ami érdekli a közönséget, arra szükség van. nem kell besérülni, ha olyasmi készül, ami nem neked való.

 2. A “minőség” szubjektív, így ha sok embernek tetszik akkor jó minőségű még ha neked nem is tetszik. Amúgy 7.5 az IMDB-n nagyon nem rossz.

 3. “Nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet.”

  Egyébként, szerintem is felesleges volt, szemben az első résszel, ez semmit nem adott hozzá a(z alternatív) Holmes legendához, egy mezei akciófilm volt, amolyan “Sherlock McClane, John Holmes” jelleggel (asszem’ itt olvastam ezt a címet).

 4. @Kakarotto, grot egy percig nem beszelt a film minosegerol, hanem a bevetel alapjan kijelentette hogy sok embert erdekelt, vagyis nem volt felesleges, szoval aham oke.
  Ami engem illett, en meg 3 ilyet sherlockot meg tudnek nezni, szamomra pl nem felesleges!

 5. én örülnék egy harmadiknak, az első 2 stílusában.
  nem dúskálunk a hasonló stílusú és minőségű filmekben mostanság.

 6. A második már nekem se jött be. Elég lett volna csak az egy. De hát van rá igény, akkor jöjjön a 3.

 7. az első tetszett, míg a második úgy tűnt mintha csak meglovagolná az első sikerét, és mást nem csinálna. de úgy tűnik valaki nagyon kiborul ha közlik hogy mások szerint felesleges volt:D

 8. Öhm. Érdekes, jöjjön.
  Az első résznek érdekes volt a története, kb 2/3-ig. A második részből viszont kiemelném az egyik kedvenc popcorn jelenetemet, amikor is a gyárból menekülnek a vonat felé. Megvallom őszintén, annak idején az a jelenet a moziban teljesen magába szívott… :D

 9. Nekem mindkettő bejött, vicces az egyet épp az imént néztem. Nagyon jó filmek, érdemes folytatni, mondjuk még egy rész erejéig. Az azonban érdekes hogyan, hisz a második vége az utolsó könyv sztorija volt.

 10. Az első zseniális volt, jól nyúlt a karakterhez, élvezhet volt a történet, a rendezés, és az egész hangulat. Furcsa de ennek ellenére nem vártam nagy izgalommal a második részt, de nem is voltam ellene. Ennek ellenére, én csalódtam benne. Olyan volt, mint egy kényszer második rész, az első sikeressége folytán. De ezt sem várom izgalommal, mégis kíváncsi leszek rá, s reménykedem, hogy a trilógiák szabályának megfelelően, a unalmas második rész után jön egy élvezhető harmadik rész. :)

 11. Van rá igény, csak hozza az eddigi szinvonalat pls.!
  Egyben kell nézni a franchiset nem részenként. Ritchie rendben van a főszereplők is, mar csak egy jo story kell erős enemyvel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.