Rambo reboot

Úgy tűnik dobtak minden tervet, a Slyos amerikai színteres Rambo ötöt és a tévésorozatot is. Ellenben a rebootot fontolgatják, méghozzá Ariel Vroman (The Iceman, Criminal) rendezésében Brooks McLaren forgatókönyvéből. A Stallonés projektek között még ilyen “átadja a stafétát” dolgok szerepeltek, de itt már nem, recast lesz, más önti magára a legendás jelmezt. Vagyis izé, más rohangál félmeztelenül majd. Reméljük nem lesz pussy Ramboból.

rambo-iii

38 hozzászólás a “Rambo reboot” bejegyzéshez

 1. Halott ötlet. Rambo úgy volt jó, ahogy volt. Vietnámi veteránként Stalloneval. Most meg gondolom majd valami iraki/afgán veterán ficsúr lesz a főszereplő. Remélem Sly megtorpedózza a projektet. Ráadásul egy noname rendező és egy kezdő forgatókönyviró dolgozik rajta. Ez nem sülhet el jól. Ezek a kurva stúdiók csak nem akarnak tanulni a Point Break és a Ghostbusters buktáiból.

 2. hmmmm… érdekes, hogy Indy történetét eltudom mással is képzelni, de Rambot, meg pl nem. Míg Indiana Jones történetében és stílusában ma is van erő, s képesek lennének összehozni egy élvezhető (,s jó) filmet. (Még ha nem is fog klasszikussá válni, mint előde) De Rambo története, és stílusa ma már nem életképes, nem beszélve arról, hogy már nincsenek ilyen filmekben helytálló és beleillő klasszikus akciósztárok. Ellenben, ha modernizálják, akkor meg elveszti a “Rambo” stílust, s így csak a név marad, bemocskolva. Van minimális esély, hogy jó akciófilm legyen, de Hollywood nem a minimálisra esélyre szokott fogadni. :/

 3. Ellenzem a Rambo rebootot. De egyetlen esetben eltudnám képzelni, hogy müködhetne a film. Még pedig akkor ha visszaugranának a 70-es évekbe és Rambo vietnámi éveit mutatnák be. Ugyanúgy meghagynák a karakter jellemzőit, mint pl. a fejkendő, a félmeztelenül akciózás, a harcstilus, a csendes karakter stb. Ha lenne az egésznek egy 80-as évek feelingje akkor még akár jó is lehetne. De ha modernizálják és a jelenkorba teszik, akkor már most boritékolható a bukta.

 4. Hagyják már abba ezt! Ha a Terminatort is újraforgatják valami noname izomaggyal, akkor magam megyek el Hollywoodba egy lefűrészelt csövű shotgunnal!

 5. Érdekes, en el tudom mással képzelni. Pl a startrek főszereplője. :D Viccet félretéve, egy hugh jackman féle kemeny face sztem okés lenne. A film alapbol nézős.

 6. ez nagyon rossz ötlet. csinálhatnának olyan rambo rip-offot amilyet csak akarnak anélkül, hogy rambonak hívnának bárkit is benne, de az nem elég jó?

 7. ..és ki lesz az a fatökű aki eljátssza? Jai Courtney v Channing Tatum v Kevin Hart!!
  Mondjuk egy Charlie Humannal még vmi ki is sülhet!

 8. Hatalmas bukta lenne! Az egész úgy jó ahogy volt. Rambo az Sly. Én amúgy a Rambo4-et is élveztem szóval egy Rambo 5 is jó lehetett volna de abból már semmi sem lesz. Talán már túl öreg a szerepre de , hogy reboot ne legyen az biztos . Plussz semmi aktualitása ma már a témának. Amit és ahogy akkor kaptak a vietnámi veteránok ma már nem állja meg a helyét! Meg is nézem este az eredetit!

 9. csak idő kérdése volt…szóval ez van.

  Taylor Kitsch majdnem pont annyi idős, mint Sly amikor forgatták a First Bloodot, én benne még mindig látom a potenciált, hogy letegyen pár jó dolgot az asztalra.

 10. Szerintem lehetne jó film mai környezetbe rakva is. Mondjuk hosszú isis fogságból megmenekült katona, aki hazaérve mindenhol terroristákat lát, csak éppen képzelődik.
  Bár az is igaz, hogy egy ilyen forgatókönyv nem illene Rambo eredeti “hagyjon mindenki békén élni” stílusához.

 11. Rambo az akkori kor gyermeke, istene, példaképe. Ma már nem működne, nincs is meg hozzá a kellő fizikummal rendelkező színész, aki eléggé ismert is. Plusz egy ilyen James Bond jellegű figurában gondolkodnak, aki küldetéseket hajt végre epizódonként. Hagyjuk is.

  Egyébként egyetértek e fenti fórumtárssal. Indyt simán el tudnám képzelni Chris Pratt-tel vagy mással, de Rambo az Sly. Ennyi.

 12. Majd A SZIKLA eljátsza… Én csak egyet mondok a reboot filmekre. Filmet lehet másolni, hangulatot nem!

 13. 17 lol :D

  Szerintem Rambo 5 se kell, csodás befejezés volt a negyedik rész. John hazatér a családi farmra hosszú évek után. Tökéletes zárás a sorozatnak.

 14. Azért ilyeneket ne dobaljunk hogy a rambo így volt tökéletes :D első részt leszámítva nem volt ez jó, csak ikonikus.

 15. Én is csak olyan Rambo filmeket tudnék elképzelni mint a 6. hsz-ó. Vietnami háborúban játszódó történeteket. Együtt az ezredessel. Lehetne erődöket bevenni, fogolymentések vagy éppen szabadulás a fogságból.

 16. Ez a Rambo reboot megihletett. A zseniális ötletem, amivel majd házalni szeretnék a nagy stúdióknál:

  Schindler listája reboot, 120% követve a mai trendeket.

  Alapból fel lennének cserélve a szerepek, a zsidók gyűjtenék össze a németeket, de nem akármilyen zsidók, afroamerikai zsidók, és mind nők lennének. Lenne boss-fight is a végén, Adolfina Hitler ellen, akit a Szellemírtókból méltán híres színésznő, Leslie Jones játszana. Na?

 17. Azért azt hozzá kell tenni, hogy bármennyire ikonikus is a karakter, a Rambo filmek 50% nagy kalap szar volt, csak az első és az utolsó volt jó.

 18. aki azt írja, hogy a filmek többsége egy szar volt, az látta pl. a második részt? még objektíven is az egyik legjobb akciófilm ever, a 80-as évek akció zsánerének minden esszenciájával, a mai napig zseniális a saját keretein belül.

  a harmadikat túltolták, de emellett az elsőt és az utolsót szerintem nem kell védeni, szóval nem olyan rossz arány a négyből.

 19. Most olvastam vissza néhány kommentet. Szerintem a mai trendeket elnézve legyen Rambo….mondjuk NŐ :D

 20. abelh: Teljesen igazad van. A Rambo 2 az akciófilmek között kiemelkedően jó és kult klasszikus. Az első és a negyedik is nagyon jó. De nekem tetszett a harmadik is. Tele volt emlékezetes jelenetekkel.

 21. 31.Élien: anno amikor én lattam először a másodikat es a harmadikat, nos, az k*rva jo volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.