Logan újabb képen + storyboardok

Először Jackmant nézhetjük meg, mert miért ne, viszont utána pár jelenet storyboardja (ez alapján forgatnak) is megcsodálható.

cwj8ygewgaat519

cwj8swbw8aavbii

cwj8xkcwcaami-v

human
írta
2016. 11. 01. 17:27
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Logan újabb képen + storyboardok” bejegyzéshez

  1. Szóval miért is kellenek még mindig ezek a fekete fehér képek? Vagy valaki most találta csak meg az insta filtereket?

  2. Nekem ez a Logan film egy nagy “meh”. Semmi extrát nem várok tőle, olyan lesz, mint a többi wolverine film. Csak gondolom kicsit több lesz a vér, meg most sivatagi, lepusztult környezetben fog karmolászni, egy kisgyerekkel a karján meg a kopasszal a nyomában. Kb ennyi. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom, de menjen már Jackman. Talán egy új arccal, meg netán egy sárga jelmezzel végre sikerül eltalálniuk rozsomákot a filmvásznon.

  3. Én viszont kurvára nem akarok egy sárga jelmezes Wolverine-t látni a vásznon. Ha viszont ragaszkodtok a jelmezhez, akkor inkább legyen a fekete-szürke verzió.

  4. SPOILER!
    Valamiért az az érzésem, hogy hiába van úgy beharangozva, hogy Old Man Logan feldolgozás, nem lesz benne Venom-fertőzött T-rex, és és Logan sem vág majd ketté egy Hulk által hozzávágott tehenet… helyette kapunk a sztori szempontjából teljesen szükségtelen X professzort. Meh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.