Rick Famuyiwa dobbantott

Kicsoda, honnan? Úgy tűnik a Warner/DC nem pihenhet nyugiban, hiszen a The Flash rendezőjét vesztették el. Famuyiwa a Dope-ot rendezte (2/3-ban baromi jó film), és már ő is egy rendezőt váltott a projekt élén, szóval alakul a szarszendvics. Az indok? A bejáratott creative differences. Ez egyet jelent: valószínűleg csúszik majd a 2018-ra tervezett film.

A rendező teljes nyilatkozata:

When I was approached by Warner Bros and DC about the possibility of directing The Flash, I was excited about the opportunity to enter this amazing world of characters that I loved growing up, and still do to this day. I was also excited to work with Ezra Miller, who is a phenomenal young actor. I pitched a version of the film in line with my voice, humor, and heart. While it’s disappointing that we couldn’t come together creatively on the project, I remain grateful for the opportunity. I will continue to look for opportunities to tell stories that speak to a fresh generational, topical, and multicultural point of view. I wish Warner Brothers, DC, Jon Berg, Geoff Johns, and Ezra Miller all the best as they continue their journey into the speed force.

Leszedve a PR bullshitet: a stúdiónak nem tetszett a rendező egyedi hangja. Nem akarom nagyon felé dönteni a mérleget, mivel kisfilmes háttérrel érkezett, így simán lehet, hogy nem tudott eléggé nagyszabású dolgot felvázolni nekik, pedig a Flash-sel ilyen terveik vannak.

rick-famuyiwa

human
írta
2016. 11. 01. 03:30
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Rick Famuyiwa dobbantott” bejegyzéshez

 1. Teljesen jogos a csere, nem is értettem minek őt vették ide fel, oké nem rossz rendező de köze nincs a hypye CGI filmekhez.

  Viszont human azért ne add a lovat a nép alá, értem én hogy jó a látogatottság de nélküled is tudják ölni az emberek egymást hülyeségeken. :D Tipikus szöveg ja de azért szar nem ott kezdődik hogy leváltanak egy rendezőt. Ez a Marvelnél is megvolt nem is egyszer. Disney is váltott már, szerintem nincs olyan cég ami ne váltott volna még rendezőt. Ettől még lehet jó a film. Ráadásul jobb időben az ilyet megejteni mielőtt már késő, lásd Öngyi Osztag.

 2. DarkEagle: 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Wright keze alatt az Ant-Man lett volna az új Iron Man, avagy a legjobbjuk évekig. De itt, ahogy írom is, el tudom képzelni, hogy felvették és utána kiderült, hogy képtelen arra amit akartak, ők meg nem akartak Fantastic Fourosan járni. De ki tudja amúgy, mert a Dope nagyja vicces, szinte végig gördül előre a cselekmény és a karaktereket is egész jól kezeli közben, szóval egy kisebb hatású Flash film tőle lehet ütött volna, főleg A League után.

 3. @human: apró korrekció, a film eredetileg is 2018-ra volt tervezve :)

  Egyébként ami számomra érdekes és cseppet sem biztató, hogy ő már a 2. rendező, aki dobbantott/akit dobbantottak a filmtől Seth Grahame-Smith után. Egyetlen hasonló esetre emlékszem csak az előző évekből a Gambit kapcsán, hogy több rendező is eltűnt a projektről.

 4. Rian Johnson. Ő kell ide.

  Amúgy meg a DCEU haldoklik, annnyira szánalamas az egész vergődése, mintha térden csúsznának előttem, h please imádj minket is annyira mint a marvelt…el kéne felejteni ezt a korcs univerzumot, és hagyni a picsába, úgysem értenek hozzá. És tök mindegy, ki rendezi, ha úgy is azt csinálják, mint az SSnél, és szétbasszák.

 5. még mindig aládobhatnak 4-5 részt a soriból, hogy megmutassa mit tud kezdeni a karakterrel. ha akkora fan, akkor teperhet a lehetőségért.

 6. goretity_d: tudom nem erős a nyelvtanom, de pont azt írom hogy csúszik a 2018ra tervezett, avagy később lesz.

 7. DonMaros: az is benne van, de az mindenkiben felmerül, ezért akartam behozni kicsit a másik nézőpontot is.

 8. “Teljesen jogos a csere, nem is értettem minek őt vették ide fel, oké nem rossz rendező de köze nincs a hypye CGI filmekhez. ”

  Mert a többieknek mi köze volt? Nem tudom, ki írta ezt, de valami ritka nagy baromság. Nem azért, mert olyanok rendeztek képregényfilmeket meg nagy blockbusteröket, mint a független (vagy első)filmes Joss Whedon, Sam Raimi, Kenneth Branagh, Bryan Singer vagy James Gunn (sőt, akár a Russók) fog rendezni, mint Ryan Coogler és Taika Waititi, hanem mert egy kis fórumsenki honnap a francból tudná, hogy milyen ember vagy milyen rendező egy egyfilmes, kvázi ismeretlen figura?

 9. Na ez fasza hír! Nagyon örülök,hogy klappol minden a készülő projektek körül ès nyugodtan dolgozhatnak :@

 10. gort
  Sam Raimi mitől független filmes? Csak nézd, hogy meg miket rendezett a pókember előtt!

 11. Megesik az ilyen. Sajnálom olyan téren, hogy az ő verzióját nem ismerhetem meg, de ennyi. Még van idő, és igaz ő is csereként jött, Seth Grahame-Smith után,aki ha jól emlékszem még egyszer sem rendezett filmet, így bizonyos szempontból Rick is alkalmasabbnak tűnt, aztán itt már nem működött ennyi. Plusz lehet igen, hogy elég egyedire venné a figurát, de akkor meg a sok hirtelen-Flash-szakértő szedné szét a saját művészi megközelítése miatt. Gondolom ezt már nem akarták megkockáztatni a stúdiónál sem, de sose tudjuk meg mi volt pontosan. Patty, aki a Thor 2-őt hagyta ott így, is csereként jött, aztán Csütörtökön meg (szülinapomra csodás ajándék) jön a második Wonder Woman előzetes.

 12. Csinálják a wachowskiék, ők jók slowmo ban és a speedracerben jól nézett ki a sebesség.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.