11 hozzászólás a “Tánci van (frissítve a képekkel)” bejegyzéshez

  1. Nagyon jók ezek a Disney feldolgozások.Szinte ugyanaz mint a rajzfilm,de mégis teljesen más az élmény.Így az emberek pontosan tudják,hogy mit kapnak a pénzükért.
    A stúdió megtalálta az aranytojást tojó tyúkot a saját udvarában.Miért ne használná ezt ki?

  2. Még mindig az a bajom hogy túl emberi a szörny arca :/ Mondjuk így picit könnyebb felszedni Emma Watsont

  3. Play: épp arrol van szo, h a belbecs a legfontosabb. Mint a fánk boltos lány és lovagja. Semmi nem számít csak a szeretet, értsd meg!

  4. Nagyon átjön a képekből, hogy igényes feldolgozás születik. Aztán majd meglátjuk, mennyire lettünk átejtve vagy nem. :D

  5. Emma Watson tehetseges szineszno, bajos, szinte minden, de nem szep. Ha vegigmegyunk Magyarorszagon, Szlovakiaban vagy Ukrajnaban egy nagyvarosban, siman talalunk ezer szebb lanyt 1 ora alatt.

    A masik nagy bajom, hogy a Disney szajbaragos, tulsagosan leegyszerusit mindent, a gyerekek keszen kapnak mindent, egy instant tanulsagot, semmi agymegmozgatas, hires irodalmi muveket ertelmeznek at ugy, hogy az emberek zomenek a fejeben a Disney-fele latvanyaban zsenialis, szellemisegeben fapados verzio lesz az etalon. Es vannak emberek, akik szerint a Disney egyenlo a muveszettel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.