Megjött a Wonder Woman új előzetese

Rendben, az akciójelenetekkel nem lesz baj. Úgy tűnik Chris Pine bevonja Wonder Womant egy nagyobb emberi akcióba, miután az amazonok lakhelyén történt valami tragédia. Meg akarják majd akadályozni a világháborút? Na meg egy erős nő a századelő férfiak uralta terepén már alapból felforgató lesz.

wonderwomann

Amit nem értek, hogy az Is She With You-t miért csak a végére tették be. Lássuk a videót.

human
írta
2016. 11. 03. 17:17
megjelenés
42
hozzászolás


42 hozzászólás a “Megjött a Wonder Woman új előzetese” bejegyzéshez

  1. @Human, lemaradtam valamiről? Hol mondják benne, hogy “Is she with you?” Pedig kétszer is megnéztem. :D

    Amúgy rohadt jónak tűnik és szerintem végre megkapjuk az első DC filmet amit nem fognak lehúzni. Gal Gadot még mindig tökéletes WW. És anyám borogass tényleg gyönyörű a látványvilága. A harcokra meg nem lehet panasz.

  2. DarkEagle: a zenére gondolok, baromira tetszik a BvSben használt theme, amit csak a végén lőnek el itt.

  3. Várom ezt a filmet. Én is hiányoltam az Is She With You-t. Nem csak a végére kellett volna tenni, bár így talán jobb volt a hatás. Egész jónak néz ki, szóval moziban nézős lesz.

  4. Dr Poison jelenleg jobban izgat gonoszként, mint Huston, ha Ares vagy egy kis csicskása. Mert nagyon beüthet a naivabb Wonder Womannek a ténykedése, főleg mert még nő is

  5. Az összes kritikus ad rá egy erős közepest és hozzá teszi, hogy szórakoztatóbb lett mint a BVS és jobb mint a SS de tulajdonképpen elég gagyi az egész. A bevétel szempontjából katasztrófa lesz. Megnézik a geek-ek a DC fanok és ennyi. Mást (köztük engem is) a hideg kiráz már a trailertől is: egy újabb élő vásznon teljesen komolyan vehetetlen szuperhős eredettörténete.

  6. asd:

    Elég csak itt vissza olvasnod és láthatod, hogy rajtad kívül mindenkinek tetszik. Mindenki másnak. És csak téged ráz ki a hideg. A baj itt veled van. :D :D

  7. Rolee:

    Wow tetszik mind a 8 embernek akiből egy a poszt írója, ez így nem túl reprezantatív. Többet mond hogy a brutális hypolt és álleszakadós BVS és SS trailerei után a közhangulat, hogy lehet hogy nem lesz sz*r.

  8. A CGI nehol meg santit, remelem a veglegesben kicsit javitanak rajta. Mert a BvS-ben is volt par gagyi grafika.

  9. DarkEagle:

    “Amúgy rohadt jónak tűnik és szerintem végre megkapjuk az első DC filmet amit nem fognak lehúzni. Gal Gadot még mindig tökéletes WW. És anyám borogass tényleg gyönyörű a látványvilága. A harcokra meg nem lehet panasz. ”

    A számból vetted ki a szót. Remélem végre kellemes csalódással jöhetek ki a moziból :D
    A trailer alapján a film nagyon bejövős :)

  10. felszálltam a hype-train-re:D CHU-CHU Baby :D
    kurvajó előzetes volt, és igen asd, ha itt ezen az oldalon dicsérnek valamit az emberek, akkor tényleg egy jó előzetest láthattunk.

  11. Tudjátok mit nem értek?
    A Tripla x filmet agyon fikázzátok, mert Vin így meg úgy, de ebben a trailerben már az első 30 mp-ben, akkora faszság van mint ház bakker!
    Végignézi, ahogy elrepül mellette a golyó és megöli a bajtársnőjét, aztán meg fél méterről védi ki a kezén lévő páncél nemtom mivel a sorozatlövéseket miközben, az rajta volt, akkor is!!! Fúúúú, de jó már! Az ilyenek miatt néha meg tudnék veszni, hát mekkora szar már ez! Attól is felmegy nálam a pumpa, mikor…… és ráadásul fegyverbuzi amerikai filmnél, mikor Premier plán-ba mutatnak egy pisztolyt, (mindezt lassított felvételben) hogy a lövéskor milyen szépen repül ki oldalra a vaktöltény hüvely! (Lásd: Colin Farrell 2013-as filmjét a Bosszútól fűtve, vagy Pl: Matrix, Smith Ügynök vs Neo) Ja meg a fegyver csőre töltése is, mikor fogják hátrahúzzák a zárat és szépen visszaengedi. Meg fuckol az ideg, hát hogy fog lőni szegény fegyverbuzi amerikai, ha keresztbe akad ettől a töltény? Úgy kell, hogy egy erőteljes mozdulattal hátra húzod és elengeded és hiphop már csőre is van töltve a mordály! Na….

  12. @Human: Ja értem, bár szerintem a zenének nem ez a címe és ez kevert meg engem de való igaz annál a jelentnél volt. :D

    Amúgy szerintem ez a film nem csak dráma meg akció lesz, azért ha jól látom lesz itt bőven poén is.

    A legjobb az egészben hogy ehhez már nincs sok köze Snyder-nek és ez az első film amit Geoff papa ellenőriz, sőt ha jól látom forgatókönyvet is ő írta. Bár Snyder is producer/író de nem hiszem hogy sok köze van a filmhez. Szóval kiderül hogy vele volt gond vagy a DC-WB párossal.

    @Bunkoff: Nézd meg újra azt az előzetest kérlek! Egy előzetes alapján amúgy sem tudhatod, hogy miért nem védte ki a golyót de halkan megsúgom neked miért. AZÉRT MERT AZT SE TUDTA MI AZ A GOLYÓ! :D

    Ember csak ha kicsit utánaolvasnál a story-nak rájöhetnél, bár az első előzetes is elmesélte még múltkor, hogy nem látott soha férfit, mivel el sem hagyta Temiskirát. Akkor mégis hogy a rákba ismerné az emberi fegyvereket, nem látod, hogy nyilakkal meg kardokkal harcolnak? :D

    Inkább nem is mondok mást mert nagyon átmennék bunkó parasztba. XD

  13. Csak ne piszkáljon bele a stúdió, csak ne piszkáljon bele a stúdió, csak ne piszkáljon bele a stúdió…

  14. DarkEagle :D
    Oké, de nem azonnal lőtték le a csajt, hanem azért előtte már volt egy pár robbanás ja meg lövés is, (Rendesen megfigyelhette a deszka girl azokat is) csak a csajnak még ezek után sem volt lövése a golyóról!
    Az fasza!
    Köszi, hogy felvilágosítottál! ;)
    Jaaaaa, hogy férfit sem látott aha értem! XD Sántít mint a szomszéd kutyája. :D
    Jah értem ezt a férfis dolgot is!
    Valahol a dzsungel mélyén van egy nagy fa szerű valami ami évente terem 30 éves wonder woman-eket aha most már világos!
    Jár a keksz!

    Kal-El:
    Viccelsz? Qrva jól nyomtam tesó! XD
    speedster:
    Már két éve szedem a Xanax-ot reggeli előtt, ebéd után, és vacsora közben! :)

  15. “Valahol a dzsungel mélyén van egy nagy fa szerű valami ami évente terem 30 éves wonder woman-eket aha most már világos!”
    Ez egyre jobb lesz basszus :D ehhhh

  16. Én meg nem értem minek tették bele egyáltalán a BvS-es témát, nekem baromira kilóg, hangulatidegen, és a hócipőm is tele vele.
    De maga a film – főleg a háborús részek miatt – egyelőre tetszik.

  17. Nincs is jobb, mint amikor felnőtt emberek arról vitatkoznak, hogy a képzelwtbeli szupernő miért nem fán terem, és miért nem ismer fel egy golyót…és kég csodálkozunk, hogy hollywood termeli a gagyit. Erre van igény, b+.

  18. Bunkoff:

    Amennyire tudom valamelyik Isten az apja, szóval nem úgy szaporodnak mint mi emberek. Ezért is nem látott még se férfit se fa..t! De a filmbe majd minden ellesz magyarázva, szóval nyugi.

  19. Kal-El:
    “Asd lehet menni marvel volume fostengert nézni.”

    Most ezt miért kell megint elkezdni? Attól hogy neked nem tetszik még nem lesz fos…

  20. Nem látott még férfit mivel ott csak nök èlnek? Görög mitológia? Leszbosz szigete pl? Ismerös?

  21. Még nem fejeztem be The Secret History of Wonder Woman című könyvet (ajánlom az eddigiek alapján), úgy a felénél járok, de a karakter alkotóinak életével, hogyan hatott az a képregényre, a kor problémáival egyetemben, foglalkozik. Jó sok érdekesség van benne, pl az előzetesben látható Dr Poison első megjelenésében ciánnal fenyeget,Marston azzal szerette volna megölni magát az első évében a Harvardon, már meg is volt neki a cucc.
    Ha jól emlékszem Marston felesége volt hatalmas rajongója leginkább a görög mitológiának, főleg az amazonoknak és különösen Szapphó költészetének. Neki köszönhető a sok “Great Hera!” és Suffering Sappho!” a korai Wonder Woman képregényekből.
    Nyilván sokat merítettek a mitológiából, de szabadsággal használják, ahogy a Thor képregények is.
    A Wonder Woman képregények nagy részében nincs Themyscirán férfi. Vannak olyan sztorik,nekem legalábbis rémlik ilyesmi, ahol van egy kijelölt rész az amazonok által szült fiúknak, talán pont a new52ben is volt ez azt hiszem. 75 év alatt sok mindent volt esélyük összeírogatni. De javarészt Steve Trevor az első férfi, akivel találkozik.
    Nem termelődnek Csodanők fákon a szigeten. A többi amazon jóval idősebb, mint Diana. Védve vannak a szigeten, de nem szülnek gyerekeket. Viszont vágynak rá, ahogy Wonder Woman anyja is, aki formáz magának egyet a tengerparton és az életre kell az istenek áldásával. Főleg ez a születésének sztorija, de a new 52ben pl ezt hazudja az anyja, de igazából Zeusz és Hippolyta kis afférjának mellékterméke. Héra nem is nézi jó szemmel. Valószínűleg ennek a kettőnek lesz valami keveréke a filmes születés, az előző trailerre alapozva, legalábbis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.