Starship Troopers reboot

Yep, ezt is megértük. A Ramboo reboot óta nem volt kemény hír, de úgy tűnik, hogy Freddy vs. Jason, a Friday the 13th. (2009-es reboot) és a Baywatch írói nekiülnek, hogy adaptálják Robert A. Heinlein regényét. Az írók azt mondják, hogy nem akarják körbefosni Verhoeven változatát.

rebootstarship

39 hozzászólás a “Starship Troopers reboot” bejegyzéshez

  1. Ennek a ríbútja pedig már nem új dolog.
    1-2 éve már volt róla szó.
    A Verhoeven verzió igazi klasszikus lett mára már.
    Nehéz lesz überelni.

  2. Egyike azon kevés filmnek, amit többször láttam moziban. Még a folytatásoknak sem sikerült tönkretenniük. Reméljük, így lesz a reboottal is.

  3. @turrican és @johndoe4 Az eredeti egy fosadék szar adaptáció volt. Nem kell ezt rebootolni, elég ha olyan filmet készítenek, akiknek legalább minimális köze van a könyvhöz.

  4. A PV-féle első film oltári jó, bár a könyvhöz vajmi kevés köze van. Ha a könyvet filmesítik meg R változatban, annak csak örülni fogok. Viszont félő, hogy PV filjét akarják kopizni mai effektek segítségével pg-13 változatban, kezdő forgatókönyv írókkal és rendezővel, termszetesen 1-2 kameóval.

  5. őszintén, ha ez az ára hogy visszatérjünk a bogarak világába, so be it. tény elég más a film és a könyv, de én remélem hogy inkább a film vonalát veszik alapul és igazi future-military pornóval kecsegtetnek majd

  6. Amig nem remake, addig engem nem zavar. Szerintem ez inkább folytatás akar lenni. Ha egy új történetet kapunk, akkor jöhet.

  7. “Mi az katonák? örökké akarnak élni?!”
    Annyira epik volt… amikor Warhammert olvasok mindig ez a mondat jut eszembe :D

  8. Minden hétre kell valami szánalmas próbálkozás. Csak tudnám ki engedélyezi ezeket. A remmake-ek nagy része bukik.

  9. mit kell rinyálni azon, hogy semmi köze nem volt kb. Heinleinhez az előzőnek. az egyik legcsodálatosabb háborús/politikai szatíra ever Verhoeven filmje, azt meg senki nem veszi el tőle.

  10. Az első film tényleg kurva jó volt, és szerintem többen leszarjuk, hogy köze van-e a könyvhöz. Nem is olvastam…
    Reboot-t felejtsék el, please! Folytatás jöhetne…

  11. Akkor a mai trendek szerint:

    pg 13
    Rico most nő lesz. (hogy fekete és/vagy leszbikus azt nem tudom)
    Jennifer Lawrence (Rico?)
    Chriss Pratt (Ibanez, másik főhős)
    Rock (kiképző őrmester)
    Kevin Hart (Ace)
    Melissa Mccarthy (ő lesz a rovarzseni hangja)
    Casper Van Dien cameo ( valami veterán lesz vagy egy űrmarsal)
    zeneszerző: tök mindegy mert egy dallam nem marad majd meg a fejünkben.
    rendező: Valamelyik kezdő, aki totál nem ért az akciókhoz ezért szétesik az egész és jön az utóforgatás.

    Nem akarják körbefosni csak behabzsolják, megemésztik, kifossák, újra megeszik majd kihányják.

    Ja amúgy város! Vagy nem? :/

  12. Paul Verhoeven filmje igen is Kúlt minden a helyén volt ki nem szarja le ,hogy nem volt könyvhű. Nehéz lesz valami ahhoz hasonlót letenni az asztalra a folytatásoknak sem sikerült plusz azok mondjuk pénzt sem igazán kaptak. Egy méltó folytatás kellene de arra kb. semmi esély.

  13. Verhoevené klasszikus, imádom.
    Viszont ha – mint írják többen – nem sok köze van a könyvhöz, akkor pont lehet értelme egy új változatnak. Ha Verhoeven ennyire elment a könyvtől, akkor van hely egy új filmnek.
    Ez, meg a tweet bizakodásra ad okot.
    (Mondjuk sokan zsigerből utálni fogják úgyis, mert a klasszikus rebootja. Megjegyzem, ez sokszor jogos, de talán most nem.)

  14. na de Verhoeven nem véletlenül tért el a könyvtől. egy szószerinti adaptáció már akkor vállalhatatlan volt a témák miatt, nemhogy 2016-ban.

  15. Nekem az eredeti kimondottan tetszett, többször is újranéztem.
    Remélem jól nyúlnak hozzá a témához!

  16. Remek, most tudtam meg hogy semmi köze a könyvhöz (vagy hogy egyáltalán van könyv), akkor el lehet olvasni spoiler nélkül. Így jártam a world war z, meg a Jurassic park 2 (Őslények szigete). Esetleg ha van az írónak más remek scifi regénye szivesen várom.

  17. Dagadt
    Ahhoz kepest hogy nem kortars iro sajnos keves konyvet forditottak le eddig.Nemreg jelent meg a Kettos csillag cimu regenye. Ha a CSI hasonlo konyveket keresel akkor ajanlom Joe Haldeman Orok Haborut vagy Alfred Bester Tigris! Tigris!

  18. Prothean: Rico a könyvben nem fehér, csak Verheoven klórozta ki. Johnny Rico eredetileg Juan Rico és filippínó.
    A többi kb így lesz. :D
    Azért drukkolok, mert ha könyv alapján csinálják, akkor elég érdekes lesz, hogy ugyanabból az alapanyagból két teljesen ellentétes mondanivalójú filmet lehet csinálni.

    Animáció sorozat elég jó volt és ha a legutóbbi 3d-s filmet az arcok letakarásával nézzük, az is egész vállalható.

  19. A Verhoeven-félét fél éve láttam utoljára (kb huszadszorra). Évente nézek bele-nézem végig. Olyan ez mint Bud Spencer filmeket újranézni. A reboot egy tömény szellemi erőszak. Ki akarna egy “Nincs kettő négy nélkül”-t Jennifer Lawrence-el és Anna Kendrick-el?

  20. A köny meg a film külön-külön jó, a filmet láttam vagy 10x legalább. Egyik kedvenc. Ettől függetlenül inkább a filmhez hű újragondolást támogatom.

  21. Pedig lehetne jo is. Egy durva zerg rushal. Meg több bogár, még több dinnyelé..!

  22. @abelh: Mondjuk azt kell rinyálni, hogy a könyv a történet emberi társadalmát ideálisnak és igaznak írta le. Az egész alap mondanivaló arról szólt, hogy a jóléti társadalom mennyire elkényeztetetté tesz, és miért kéne csak azok kezébe tenni a döntést, akik hajlandóak is tenni a társadalomért. Emellett persze ott volt még a katonai vonal, ami megint csak valódi, katonai szempontból volt bemutatva. Ehhez képest mit láttunk a filmben? A társadalom egy disztópikus agymosó fasisztoid valami volt, a katonai vonal meg az amcsi háborús propaganda paródiája. A film totálisan az ellentétje volt a könyvnek. Ezek után szerintem nagyon is jogos a rinyálás miatta. Mintha Gandhi életrajzából náci propagandát készítenének…

    @Dagadt: A Ti zombik mind című novellát is Heinlein írta. Így talán nem ismerős, de ebből forgatták az Időhurokot. Jó író egyébként, a Csillagközi inváziót is mindenképp érdemes elolvasni, mert ha addig tetszett is a film, eléggé át lehet miatta értékelni.

  23. sgtGiggsy

    Könyv így, könyv úgy, a többségnek akkor is tetszett a film, és ez a lényeg. Lehet hogy most könyv hűen leforgatják, azt egy nagy kupac szar lesz, persze ne így legyen, de nehéz lesz elvonatkoztatni Verhoeven verziójától.

  24. A poszt hatására újra néztem a filmet! A könyvhöz nem volt szerencsém és sajnos nem mostanában fogom olvasni, de a film úgy egészében tetszett ismét. Még mai szemmel is vannak nagyon jó momentumai és a zenéje az isteni. :)

  25. Remélem nem k*rják el ezt is, mint a Point Breaket, kultból azért durca nehéz jót remakelni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.